Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
El Transiberià per a viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

El Transiberià:
De Moscou a Vladivostok

Viatge en tren privat, entre Moscou i Vladivostok, a l'extrem est de Rússia.
Ruta de 15 dies, amb sortides a diverses èpoques de l'any.
Itinerari que segueix el trajecte del Transiberià.

trens de luxe, viatges en tren, El Transiberià, Ruta de la Seda, Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
trens de luxe viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
Nom del tren:
Golden Eagle
Capacitat màxima del tren:
80 persones
Durada:
15 dies / 14 nits
Preus des de:
10.995 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Tren
Més Informació
Viatges en el Transiverià
tren el Transiverià Moscou
Moscou
tren el Transiverià Irkutsk
Irkutsk
tren el Transiverià Lake Baikal
Lake Baikal
tren el Transiverià Ulan Ude
Ulan Ude
tren el Transiverià Mongolia
Mongolia
tren el Transiverià Vladivostok
Vladivostok
Itinerari

Dia 1: Moscou.

Després d’arribar al punt de trobada (l’aeroport internacional de Moscou), els clients són allotjats en el hotel de cinc estrelles Marriot Royal Aurora (o similar) situat al cor d’aquesta vibrant ciutat on es passa la primera nit. Gaudim d’una recepció benvinguda i sopem a l'hotel on es fa un primer contacte amb tots els amics amb els quals compartirem aquest llegendari viatge en els propers catorze dies.

Dia 2: Moscou.

Avui es visita la ciutat de Moscou, que inclou conèixer la Plaça Roja i el Kremlin, amb la famosa Catedral de Sant Basili, famosa per les acolorides cúpules, el Museu d’Història o el GUM, un dels centres comercials més grans del món, construït en època soviètica a sobre de l’antic mercat de queviures de la Plaça Roja. A última hora de la tarda ens allotgem en el nostre tren privat Golden Eagle Trans-Siberian Express i dediquem una estona a instal·lar-nos a les confortables i elegants cabines. Gaudim del primer sopar a bord del tren en un dels moderns cotxes restaurant.

Dia 3: Kazan.

Arribem pel matí i durant mig dia ens dediquem a descobrir Kazan, la pintoresca capital de la República de Tatarstan a la vora del riu de Volga. Cal destacar la visita que fem a la fortalesa del Kremlin, declarada per la UNESCO patrimoni de l’Humanitat, on podem trobar impressionants monuments com la Catedral de l’Anunciació –ortodoxa russa -, la torre inclinada de Söyembikä o la mesquita Qol-Shärif. Després de sopar de tornada al tren podem passar la vetllada gaudint de la música del piano mentre conversem i prenem una copa amb els nous amics en el nostre cotxe bar.

Dia 4: Iekaterinburg.

Després de creuar l’irreal frontera entre l’Europa coneguda i l’Àsia desconeguda (com en deien els geògrafs del segle XIX) arribem a Iekaterinburg, capital dels Urals. La nostra visita a la ciutat inclou l’indret on foren executats els membres de la família reial Romanov a mans d’un grup de revolucionaris comandats per Yarov Yurovsky, i ara convertit en una església dedicada a la seva memòria. I poc després, anem a visitar l’obelisc que va erigir fa més dos segles el tsar Alexandre I per delimitar les fronteres entre Europa i Àsia. Allà podem romandre per un instant amb un peu a cada continent.

Dia 5: Novosibirsk.

Avui visitem una ciutat soviètica moderna, Novosibirsk, la tercera més gran de Rússia, on podem conèixer el Teatre de l'Òpera més gran del món, la plaça de Lenin i visitem l'Academgorodok, la ciutat de l’educació i les ciències a Sibèria, tot passejant pels seus carrers o visitant el Museu dels Minerals.

Dia 6: A bord.

Passem el dia a bord del tren Golden Eagle Trans-Siberian Express mentre ens dirigim a l'Est: hi ha la possibilitat de relaxar-se en el cotxe bar, gaudir de la lectura, admirar el paisatge, conversar amb altres passatgers i potser tenir la nostra primera lliçó de llengua russa.

Dia 7: Irkutsk.

Arribem pel matí al “París de Sibèria”, Irkutsk. La nostra visita inclou una immersió cultural als llocs més importants i especialment als museus d'aquesta fascinant ciutat, que inclouen l'arquitectura d’estil clàssic per la qual aquesta àrea és cèlebre. També, tenim un concert privat al museu de les “Cases dels Desembristes”, que està dedicat a la memòria dels aristòcrates exiliats, que van arribar a aquesta llunyana zona després de la revolució fracassada de l’any 1825. A aquests intel·lectuals se'ls atribueix la renovació cultural que va dur una nova època en la història de Sibèria.

Dia 8: Llac Baikal.

Un dels moments més fascinants del viatge és quan travessem túnels i penya-segats al llarg de la costa del llac d'aigua dolça més gran del món, el Baikal. El paisatge que trobem és impressionant i les muntanyes cobertes de neu a la llunyania conformen un teló de fons admirable que ens fa sentir una barreja d’admiració i de temor envers aquest llac. En una de les seves badies ens espera una barbacoa a la platja (sempre i quan el temps ens acompanyi), i allà mateix, els més atrevits podem fer una bona capbussada!. A la tarda visitem Listvyanka, un típic poble en un dels turons que es troben al voltant del llac on descobrim els colors i l’arquitectura dels seus edificis.

Dia 9: Ulan Ude.

Arribem al matí a Ulan Ude, capital de la República de Buriat. Un canvi fascinant de gent i cares ens saluda mentre visitem l'àrea i viatgem en autocar fins el poble dels “vells creients”, una branca cismàtica de l’església ortodoxa russa. Tenim temps d'assabentar-nos de la seva cultura i de la seva història mentre se'ns convida a un àpat tradicional i gaudim d'un concert a càrrec de ballarins i músics locals.

Dia 10: Ulan Bator.

Avui el nostre viatge ens porta a Mongòlia on visitem la seva capital, Ulan Bator. Després de passejar pel centre de la ciutat i d’observar el monument a l’heroi nacional, Gengis Khan, visitem el Museu Nacional d’Història de Mongòlia. El dinar ens permet experimentar l’hospitalitat local i conèixer les seves tradicions ja que el duen a terme en una típica ger (iurta). La ger, tenda de forma circular, és la llar de més d’una tercera part de tota la població del país, que encara avui en dia manté la seva vida nòmada. Per la tarda tenim temps per visitar tranquil·lament i per lliure aquesta ciutat, anar a comprar o fer una visita opcional al Parc nacional Gorkhi –Terelj, que es troba a uns setanta km de la capital. Al vespre tornem al tren on sopem de camí a Rússia.

Dies 11- 12 i 13: A bord.

Gaudint de la catifa rodant que ens porta per ciutats, pobles, muntanyes i boscos dediquem aquests dies a bord del nostre tren a assistir a alguna conferència, a relaxar-nos amb un DVD, a practicar el rus que hem après en els darrers dies o, senzillament, a descobrir nous matisos en aquest paisatge de dimensions èpiques que ens acompanya. El nostre sopar final es serveix a bord del Golden Eagle Trans-Siberian Express, el qual ha estat la nostra llar durant els darrers dotze dies.

Dia 14: Vladivostok.

Pel matí, arribem a Vladivostok després d'haver viatjat més de 10.600 km en el Transsiberià, un símbol permanent de la unitat de les terres de Rússia i una connexió entre dos mons. La nostra visita a la ciutat inclou les principals atraccions militars durant molts anys tancades a la vista dels estrangers, incloent-hi una visita a un submarí restaurat. Posteriorment anem a l’hotel Hyundai de quatre estrelles per dormir aquesta nit i ens retrobem per celebrar el sopar de comiat d’aquest viatge.

Dia 15: Vladivostok.

L'esmorzar es serveix a l'hotel i es proporciona els trasllats a l'aeroport per tal de prendre els vols de tornada a casa.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |