Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
El Transiberià per a viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

El Transiberià:
De Vladivostok a Moscou

Transiberià en tren privat, en 15 dies.
Ruta cap a l'oest, entre Vladivostok i Moscou.
Sortides tant a l'estiu com a l'hivern.

trens de luxe, viatges en tren, El Transiberià, Ruta de la Seda, Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
trens de luxe viatges a Moscou, Vladivostok, Pekin, Beijing
Nom del tren:
Golden Eagle
Capacitat màxima del tren:
80 persones
Durada:
15 dies / 14 nits
Preus des de:
10.995 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Tren
Més Informació
Viatges en el Transiverià
tren el Transiverià Vladivostok
Vladivostok
tren el Transiverià Khabarovk
Khabarovk
tren el Transiverià Lake Baikal
Lake Baikal
tren el Transiverià Irkutsk
Irkutsk
tren el Transiverià Opera de Novosibirsk
Opera de Novosibirsk
tren el Transiverià Kazan
Kazan
tren el Transiverià Moscou
Moscou
Itinerari

Dia 1: Vladivostok

Després d’arribar al punt de trobada - l’aeroport de Vladivostok -, els clients són allotjats en l’hotel de quatre estrelles Hotel Hyundai situat al cor d’aquesta ciutat on passem la primera nit. Gaudim d’una recepció benvinguda en un restaurant de la població i fem un primer contacte amb tots els amics amb els quals compartim aquest llegendari viatge durant els propers quinze dies.

Dia 2 : Vladivostok

Durant el dia fem una visita a Vladivostok que inclou diferents atraccions militars durant molts anys tancades a la vista dels estrangers, incloent-hi la visita a un submarí restaurat. A última hora de la tarda ens allotgem en el nostre tren privat Golden Eagle Trans-Siberian Express i dediquem una estona a instal·lar-nos a les confortables i elegants cabines. Gaudim del primer sopar a bord del tren en un dels seus moderns cotxes restaurant.

Dia 3 : Khavarovsk

Arribem a Khabarovsk, una interessant ciutat situada només a 30 km de la frontera xinesa. Allà podem visitar el Museu d’Història Nacional i passejar observant els mercats i les botigues que es troben a la riba del riu Amur.

Dia 4 : A bord

Seguim els cursos dels rius Shilka i Amur, propers a la frontera xinesa. Estem en la part més bella i remota d'aquest vast territori. A bord pot participar de les diferents activitats: classes de rus, seminaris, música etc.

Dia 5 : A bord

Relax i descans a bord mentre travessem bells paisatges en la part més inexplorada de Rússia. Oportunitat d'assistir a classes de rus i/o xerrades sobre la destinació, veure un DVD en la seva cabina, etc. Pels més sociables, el nostre cotxe Piano-Bar és el lloc idoni per conversar amb la resta dels companys de viatge i alhora escoltar una mica de música.

Dia 6 : Ulan Bator

Pel matí arribem a Mongòlia on visitem la seva capital, Ulan Bator. Després de passejar pel centre de la ciutat i d’observar el monument a l’heroi nacional, Gengis Khan, visitem el Museu Nacional d’Història de Mongòlia. El dinar ens permet experimentar l’hospitalitat local i conèixer les seves tradicions ja que el duen a terme en una típica ger (iurta). La ger, tenda de forma circular, és la llar de més d’una tercera part de tota la població del país, que encara avui en dia manté la seva vida nòmada. Per la tarda tenim temps per visitar tranquil·lament i per lliure aquesta ciutat, anar a comprar o fer una visita opcional al Parc nacional Gorkhi –Terelj, que es troba a uns setanta km de la capital. Al vespre tornem al tren on sopem de camí a Rússia.

Dia 7 : Ulan Ude

Arribem a Ulan Ude, capital de la República de Buriat. Un canvi fascinant de gent i cares ens saluda mentre visitem l'àrea i viatgem en autocar fins el poble dels “vells creients”, una branca cismàtica de l’església ortodoxa russa. Tenim temps d'assabentar-nos de la seva cultura i de la seva història mentre se'ns convida a un àpat tradicional i gaudim d'un concert a càrrec de ballarins i músics locals.

Dia 8 : Llac Baikal

Un dels moments més fascinants del viatge és quan travessem túnels i penya-segats al llarg de la costa del llac d'aigua dolça més gran del món, el Baikal. El paisatge que trobem és impressionant i les muntanyes cobertes de neu a la llunyania conformen un teló de fons admirable que ens fa sentir una barreja d’admiració i de temor envers aquest llac. En una de les seves badies ens espera una barbacoa a la platja (sempre i quan el temps ens acompanyi), i allà mateix, els més atrevits podem fer una bona capbussada!. A la tarda visitem Listvianka, un típic poble en un dels turons que es troben al voltant del llac on descobrim els colors i l’arquitectura dels seus edificis.

Dia 9 : Irkutsk

Arribem al “Paris de Sibèria”, Irkutsk. La nostra visita inclou una immersió cultural als llocs més importants i especialment als museus d'aquesta fascinant ciutat, que inclouen l'arquitectura d’estil clàssic per la qual aquesta àrea és cèlebre. També, tenim un concert privat al museu de les “Cases dels Desembristes”, que està dedicat a la memòria dels aristòcrates exiliats, que van arribar a aquesta llunyana zona després de la revolució fracassada de l’any 1825. A aquests intel·lectuals se'ls atribueix la renovació cultural que va dur una nova època en la història de Sibèria.

Dia 10 : A Bord

Passem el dia a bord del tren Golden Eagle Trans-Siberian Express mentre ens dirigim a l'Oest: hi ha la possibilitat de relaxar-se en el cotxe bar, gaudir de la lectura, admirar el paisatge, conversar amb altres passatgers i potser tenir la alguna lliçó de llengua russa.

Dia 11 : Novosibirsk

Avui visitem una ciutat soviètica moderna, Novosibirsk, la tercera més gran de Rússia, on podem conèixer el Teatre de l'Òpera més gran del món, la plaça de Lenin o passejar a la vora del riu Ob.

Dia 12 : Iekaterinimburg

Avui arribem a Iekaterinburg, capital dels Urals. La nostra visita a la ciutat inclou l’indret on foren executats els membres de la família reial Romanov a mans d’un grup de revolucionaris comandats per Yarov Yurovsky, i ara convertit en una església dedicada a la seva memòria. Poc després, anem a visitar l’obelisc que va erigir fa més dos segles el tsar Alexandre I per delimitar les fronteres entre Europa i Àsia. Allà podem romandre per un instant amb un peu a cada continent i creuar l’irreal frontera entre l’Europa coneguda i l’Àsia salvatge (com l’anomenaven els geògrafs del segle XIX).

Dia 13 : Kazan

Arribem pel matí i durant mig dia ens dediquem a descobrir Kazan, la pintoresca capital de la República de Tatarstan a la vora del riu de Volga. Cal destacar la visita que fem a la fortalesa del Kremlin, declarada per la UNESCO patrimoni de l’Humanitat, on podem trobar impressionants monuments com la Catedral de l’Anunciació –ortodoxa russa -, la torre inclinada de Söyembikä o la mesquita Qol-Shärif. Després de sopar de tornada al tren podem passar la darrera vetllada en el nostre tren gaudint de la música del piano mentre conversem i prenem una copa amb els amics en el nostre cotxe bar.

Dia 14 : Moscou

Al migdia arribem a la capital de Rússia, Moscou, i iniciem una visita que inclou conèixer la Plaça Roja i el Kremlin, el Museu d’Història o el GUM, un dels centres comercials més grans del món, construït en època soviètica a sobre de l’antic mercat de queviures de la Plaça Roja. També veurem la famosa Catedral de Sant Basili, famosa per les acolorides cúpules A última hora de la tarda ens allotgem en el Marriot Royal Aurora, cèntric hotel de cinc estrelles on estarem una nit. Gaudim d’una recepció de benvinguda privada .Sopar de gala.

Dia 15 : Moscou

Després d’esmorzar dediquem una estona a fer les últimes compres en aquesta increïble ciutat. Més tard, ens proporcionaran els trasllats a l'aeroport per tal de prendre els vols de tornada a casa.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |