Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic visitant Smeerenburg, Phippsoya, Mil Illes i Bourbonhamna
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Spitsbergen / Svalbard:
Spitsbergen Explorer

Creuer d'11 dies, a l'arxipèlag de les Svalbard, a bord del Sea Spirit.
Dues úniques sortides previstes pel mes de juny de 2014.
Dues úniques sortides al mes de juny.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, l'arxipèlag de les Svalbard, Àrtic, Noruega
Creuers pel Àrtic. Viatges a Smeerenburg, Phippsoya, Mil Illes i Bourbonhamna.
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Nom del vaixell:
Sea Spirit
Capacitat màxima del vaixell:
112 persones
Durada:
11 dies / 10 nits
Preus des de:
4.280 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Noruega. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell i avió pel Àrtic. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Noruega. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Noruega. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Longyearbyen, Oest de Spitsbergen, Smeerenburg, Phippsoya, Mil Illes, Bourbonhamna, Smeerenburg, Phippsoya, Mil Illes, Bourbonhamna, Noruega. Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Segons les nostres experiències anteriors, la probabilitat de realitzar la circumnavegació completa de les illes és: del 20% en la primera meitat de juliol, del 55% en la segona meitat de juliol, del 90% en la primera meitat d'agost i del 95% en la segona meitat d'agost (viatges realitzats entre 1992 i 2012). En cas de no poder completar la ruta prevista, el temps restant es dedicarà a un coneixement més profund de les zones del Nord-Est i al sud-est de les Svalbard.

Dia 1: Longyearbyen

Arribada a Longyearbyen, a l'illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar la ciutat , si arribeu amb temps suficient, ja que l'embarcament serà a la tarda Per la tarda navegarem per l'escènic Isfjorden.

Dies 2 a 4: Oest de Spitsbergen.

En la costa oest de Spitsbergen navegarem amb les nostres zodiacs, prop d'un magnífic penya-segat de gel, la Glacera 14 de Juliol. Visitarem també Ny Ålesund, una estació internacional d'investigació. Recomanem tenir els prismàtics a mà, doncs és l'hàbitat natural del gavinot àrtic (Sterna paradisaea), els escúas àrtics (Stercorarius parasiticus), correlimos fosc (Calidris maritima), eider comú (Somateria mollissima), barnacla carablanca (Branta leucopsis) i escribanos nivales (Plectrophenax nivalis).

Dies 5 al 10: Smeerenburg, Phippsoya, Mil Illes i Bourbonhamna.

Smeerenburg En Smeerenburg visitarem els vestigis de la indústria ballenera, els esquelets de balena i els forns on s'obtenia l'oli de balena. Una excursió per l'antiga estació ballenera ens ajudarà a entendre les influències holandeses i basques en la comunitat local, la supervivència de la qual depenia de les balenes de Groenlàndia o balenes boreals (Balaena mysticetus).

Phippsoya
Les temperatures van baixant a mesura que anem navegant cap al nord, creuant els 80ºN, ens situem a 965 km (600 milles) del Pol Nord. Arribarem fins a Phippsøja. Els óssos polars (Ursus maritimus) i les morses (Odobenus rosmarus) són els mamífers habituals de les aigües d'aquest grup d'íslas, el més septentrional en l'arxipèlag de les Svalbard.

Mil Illes
Les illes que componen l'arxipèlag de les Svalbard són tan nombroses que algunes àrees de l'arxipèlag tenen noms que fan encara més evident aquesta abundància, Tusenoyane (Mil Illes) per exemple. Desembarcarem en Aekongen on tractarem d'observar al colimbo noi (Gavia stellata) i mentre passegem, trobar-nos amb algun esquelet de balena.

Bourbonhamna
És habitual que ens trobem amb les blanques belugas (Delphinapterus leucas) prop de Bourbonhamna. Les buscarem per les zones de costa abans de desembarcar. Una vegada en terra, coneixerem més detalls sobre la pesca de balenes.

Dia 11: Longyearbyen

Està prevista l'arribada a Longyearbyen al matí, amb temps suficient per al trasllat a l'aeroport per a aquells viatgers que tinguin reservats vols abans del migdia. Per als viatgers que tinguin reserves per a vols la partida dels quals estigui prevista a la tarda, el seu equipatge serà traslladat directament a l'aeroport, i a ells se'ls podrà deixar a la ciutat per realitzar les visites que considerin oportunes. A aquests viatgers se'ls citarà a una hora determinada, per al seu trasllat a l'aeroport a fi d'embarcar. Aquells que desitgin perllongar la seva estada en Longyarbyen deuran traslladar-se pel seu compte fins a l'hotel de la seva elecció.

Informació important sobre els trasllats d'arribada

Trasllats des de l'aeroport a l'hotel:

Per als viatgers que tinguin reservat allotjament per a la nit anterior al dia d'embarc, seran traslladats en grup des de l'aeroport fins al seu hotel. L'endemà, els equipatges seran recollits als hotels i traslladats fins al vaixell. (L'horari exacte d'aquest trasllat, serà comunicat per a cada hotel en concret). Als viatgers se'ls recollirà a les 16,00 per al seu trasllat fins al vaixell. El trasllat des de l'aeroport fins a l'hotel es realitzarà a les 12,00. Els viatgers que arribin abans d'aquesta hora hauran d'esperar, o bé realitzar el trasllat pel seu compte. Recomanem realitzar la reserva de l'hotel amb suficient temps d'antelació, a causa de la limitada capacitat dels hotels en Longyearbyen. Aquests trasllats solament seran gratuïts per a les reserves realitzades a través d'Agama Taller de Viatges.

Els viatgers que arribin el mateix dia de l'embarcament per a l'inici del creuer, seran traslladats fins al centre de la ciutat per gaudir de temps lliure. El seu equipatge es traslladarà directament fins al vaixell. Els viatgers seran recollits a les 16,00 per la seva incorporació a l'expedició.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |