Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al nord per l'arxipèlag de les Svalbard
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Spitsbergen / Svalbard:
Nord de les Illes Svalbard - Especial Óssos Polars

Creuer d'Expedició de 8 dies, per l'arxipèlag de les Svalbard. Itinerari final depenent de la línia de la banquissa de gel. Observació de fauna salvatge: óssos polars, morses, balenes, foques...
Sortides juny i agost.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, l'arxipèlag de les Svalbard, Àrtic
Creuers pel Àrtic. Viatges a Krossfjorden, Ny Ålesund, Illa d'Andøia
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Nom dels vaixells:
Plancius i Ortelius
Capacitat màxima del vaixell:
112 i 100 persones
Durada:
8 dies / 7 nits
Preus des de:
2.750 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell i avió pel Àrtic. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Nord.
agència de viatges Barcelona: Nord de les Illes Svalbard, Especial Óssos Polars. Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Longyearbyen

Arribada a Longyearbyen, a l'illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar el museu, que conté una col·lecció interessant sobre la història de les illes, la indústria d'explotació minera i sobre les exploracions polars. Per la tarda navegarem per l'escènic Isfjorden.

Dia 2: Krossfjorden - Ny Ålesund

Anant cap al nord resseguint la costa oest, arribarem pel matí al Krossfjorden, on amb les nostres zodiac realitzarem un emocionant recorregut al llarg del front de la glacera 14 de juliol. En els pendents (sorprenentment fèrtils) a tocar de la glacera, brollen gran quantitat de flors de tots colors, i un gran nombre de gavines tridàctiles (Rissa tridactyla) i somorgollaires de Brúnnich (Uria lomvia) nien als penya-segats que envolten la glacera. Sol ser també un bon lloc per poder observar a les oportunistes guineus àrtiques (Alopex lagopus), patrullant la base dels penya-segats a la recerca de jovenets caiguts del niu, així com foques barbudes (Erignathus barbatus) mentre neden per aquest bell fiord. Per la tarda navegarem cap a Ny Ålesund, a l'assentament humà situat més al nord a tot el planeta. Antigament un poble miner on s'hi podia arribar amb el ferrocarril situat més al nord del món, que encara pot ser vist , Ny Ålesund és actualment un centre de recerca científica. A prop s'hi troba una bona zona de cria per a l'oca de galta blanca (Branta leucopsis), l'oca de bec curt (Anser brachyrynchus), i xatracs àrtics (Sterna paradisaea). Els visitants interessats en la història de les exploracions de l'Àrtic, poden apropar-se caminant fins al pal fet servir per ancorar el dirigible Norge per Amundsen i Nobile el 1926, i més tard per Nobile amb el seu dirigible Itàlia el 1928, en llurs vols cap al Pol Nord.

Dia 3: Illa d'Andøia

Depenent de la climatologia, navegarem cap a l'entrada del fiord de Liefde i baixarem a terra per caminar per la tundra a l'illa d'Andøia. Nombrosos èiders comuns (Somateria mollissima) i oques de bec curt nien aquí. A vegades pot ser observat el rar èider reial (Somateria spectabilis) . Esperem poder navegar pel fiord de Liefde, resseguint els 5 quilòmetres de l'impressionant front de la glacera Mònaco. Les aigües del front de la glacera són el lloc predilecte d'alimentació per a milers de gavines tridàctiles i en els nostres viatges anteriors hi vam poder observar óssos polars (Ursus maritimus), amb meravelloses oportunitats per poder fotografiar-los.

Dia 4: Estret d'Hinlopen - Nordaustlandet

Avui navegarem cap a l'estret d'Hinlopen, llar de foques barbudes, foques jaspiades (Pusa hispida), óssos polars i gavines d'ivori (Pagophila eburnea). Navegarem per la panna de glaç Lomfjordshalvøya, i sortirem a fer una volta en zodiac entre els gels i els penya-segats d'Alkefjellet, on milers d'somorgollaires de Brúnnich nien en aquest lloc tan espectacular. A l'est d'Hinlopenstrait, provarem de baixar a terra a Palanderbukta a Nordaustlandet, llar de rens (Rangifer tarandus), oques de bec curt, cries de gavina d'ivori i morses (Odobenus rosmarus).

Dia 5: Phippsoya

Assolirem el punt més al nord del nostre itinerari, Phippsoya, a les Set Illes al nord de Nordaustlandet. Aquí estarem a 81 graus nord, just a 540 milles del Pol Nord. Óssos polars i gavines d'ivori habiten aquesta regió. Ens asseurem durant hores sobre el gel, gaudint de la bellesa que ens envolta i observant les gavines rosades (Rhodostethia rosea). En acabar, virarem el nostre rumb cap al sud-oest.

Dia 6: Costa nord de Spitsbergen

Visitarem Raudfjord, a la costa nord de Spitsbergen, un preciós fiord dominat per espectaculars glaceres, on hi viuen foques barbudes. Els penya-segats i la vora del fiord també emparen a abundants colònies d'aus marines al mig d'una sorprenent vegetació, esquitxada de bigarrats brots de flors. A vores de l'illa de Ytre Norskøya, visitarem l'assentament balener holandès del segle XVII, el gran cementiri del qual és testimoni dels perills i dificultats de la vida per aquests llocs en aquella època. El món de les aus és aquí molt prolífic, amb colònies de gavotins (Alle alle), somorgollaires alablancs (Cepphus grylle), somorgollaires de Brúnnich, frarets (Fratercula artica) i paràsits cuapunxeguts (Stercorarius parasiticus), accessibles als visitants.

Dia 7: Fiord Prins Karls Forland

Desembarquem al fiord Prins Karls Forland a prop de Fuglehuken, on probablement l'explorador Barentsz va trepitjar Spitsbergen per primera vegada. Els ocells marins nien als penya-segats i al llarg de la costa veiem foques comunes (Phoca vitulina), l'única població a Spitsbergen. També observarem les restes de l'era de la cacera de l'ós polar, trampes i armes. En l'altre costat de Forlandsundet, a Sarstangen, veurem morses. Si el temps no acompanya, l'alternativa és navegar cap al fiord St. Johns o fins i tot l'entrada del fiord d'Is i desembarcar a Alkhornet. Aus marines nien als penya-segats i les guineus àrtiques hi busquen ous o pollets caiguts dels nius, mentre que els rens de Spitsbergen pasturen en la vegetació relativament luxuriosa. Malgrat que el ren pot no semblar estorbat per la presència dels humans, tendeixen a estressar-se. Els animals sobreviuen al dur hivern, quan les temperatures baixen i l'aliment escasseja, i això els obliga a estalviar tota l'energia possible, per la qual cosa no es mouen si no és absolutament necessari. A la tarda navegarem cap al bonic Borebukta, seguint el front de la glacera abans de continuar el nostre camí de retorn cap a Longyearbyen.

Dia 8: Longyearbyen

Tornada a Longyearbyen, desembarcament per traslladar-nos a l'aeroport i volar cap a Oslo i de tornada a casa o bé continuar el nostre viatge per Noruega.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |