Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar voltant l'arxipèlag de les Svalbard
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Spitsbergen / Svalbard:
Al voltant de les Illes Svalbard

Al voltant de les Svalbard en 11 dies.
Paisatges naturals incomparables.
Sensacions diferents.
Un mar d´aventures.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, l'arxipèlag de les Svalbard, Àrtic, Noruega
Creuers pel Àrtic. Viatges a Krossfjorden, Ny Ålesund, Illa d'Andøia
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Nom dels vaixells:
Plancius i Ortelius
Capacitat màxima del vaixell:
112 i 100 persones
Durada:
10 dies / 9 nits
Preus des de:
3.850 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Noruega. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Noruega. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Longyearbyen, Krossfjorden, Ny Ålesund, Phippsoya, Laagöya, Kvitøya, Andréneset, Estret d'Hinlopen, Illa de Barentsøya, Hornsund, Ahlstrandhalvja, Edgeøya, Noruega. Pol Nord.
Creuers en vaixells de luxe des de Barcelona: Observació de balenes, pingüins, ossos polars i grans icebergs. Noruega. Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Segons les nostres experiències anteriors, la probabilitat de realitzar la circumnavegació completa de les illes és: del 20% en la primera meitat de juliol, del 55% en la segona meitat de juliol, del 90% en la primera meitat d'agost i del 95% en la segona meitat d'agost (viatges realitzats entre 1992 i 2012). En cas de no poder completar la ruta prevista, el temps restant es dedicarà a un coneixement més profund de les zones del Nord-Est i al sud-est de les Svalbard.

Dia 1: Longyearbyen

Arribada a Longyearbyen, a l'illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindran l'oportunitat de visitar el museu, que conté una col·lecció interessant sobre la història de les illes, la indústria d'explotació minera i sobre les exploracions polars. Per la tarda navegarem per l'escènic Isfjorden. El nostra primer sopar a bord per conèixer a la resta d'aventurers.

Dia 2: Krossfjorden - Ny Ålesund

Anant cap al nord resseguint la costa oest, arribarem pel matí al Krossfjorden, on amb les nostres zodiac realitzarem un emocionant recorregut al llarg del front de la glacera 14 de juliol. En els pendents (sorprenentment fèrtils) a tocar de la glacera, brollen gran quantitat de flors de tots colors, i un gran nombre de gavines tridàctiles (Rissa tridactyla) i somorgollaires de Brúnnich (Uria lomvia) anirem als penya-segats que envolten la glacera. Sol ser també un bon lloc per poder observar a les oportunistes guineus àrtiques (Alopex lagopus), patrullant la base dels penya-segats a la recerca de jovenets caiguts del niu, així com foques barbudes (Erignathus barbatus) mentre neden per aquest bell fiord. Per la tarda navegarem cap a Ny Ålesund, a l'assentament humà situat més al nord a tot el planeta. Antigament un poble miner – on s'hi podia arribar amb el ferrocarril situat més al nord del món, que encara pot ser vist - Ny Ålesund és actualment un centre de recerca científica. A prop s'hi troba una bona zona de cria per a l'oca de galta blanca (Branta leucopsis), l'oca de bec curt (Anser brachyrynchus), i xatracs àrtics (Sterna paradisaea). Els visitants interessats en la història de les exploracions de l'Àrtic, poden apropar-se caminant fins al pal fet servir per ancorar el dirigible Norge per Amundsen i Nobile el 1926, i més tard per Nobile amb el seu dirigible Itàlia el 1928, en llurs vols cap al Pol Nord.

Dia 3: Phippsoya

Avui assolirem un dels punts més al nord del nostre itinerari, Phippsoya, a les Set Illes al nord de Nordaustlandet. Aquí estarem a 81 graus nord, just a 540 milles del Pol Nord. Óssos polars i gavines d'ivori habiten aquesta regió. Ens asseurem durant hores sobre el gel, gaudint de la bellesa que ens envolta i observant les gavines rosades (Rhodostethia rosea).

Dia 4: Laagöya

Visitarem Laagöya, una illa amb un gran llac, al voltant del qual tendeixen a reunir-se les morses. La gavineta cuaforcada nia també en aquesta illa. Al Fiord Sorg podrem trobar un altre grup de morses, a prop de les restes baleneres del s. XVII. Farem un tomb i tindrem oportunitat de trobar-nos amb grups de frarets (Fratercula àrtica).

Dia 5: Kvitøya - Andréneset

Avui esperem arribar a la poc visitada Kvitøya més cap a l'est, prop del territori rus. L'illa està dominada per una capa de gel, el que deixa al descobert una petita zona de gel i neu. Anem a desembarcar a l'extrem occidental de Andréneset, on el suec André (explorador) i els seus companys van morir el 1898. També tractarem d'arribar a Kraemerpynten a l'est, on habita un enorme grup de morses.

Dia 6: Estret d'Hinlopen

Navegarem cap a l'estret d'Hinlopen, llar de foques barbudes, foques jaspiades (Pusa hispida), óssos polars i gavines d'ivori (Pagophila eburnea). Navegarem per la panna de glaç Lomfjordshalvøya, i sortirem a fer una volta en zodiac entre els gels i els penya-segats d'Alkefjellet, on milers d'somorgollaires de Brúnnich nien en aquest lloc tan espectacular. A l'est d'Hinlopenstrait, provarem de baixar a terra a Palanderbukta a Nordaustlandet, llar de rens (Rangifer tarandus), oques de bec curt, cries de gavina d'ivori i morses (Odobenus rosmarus).

Dia 7: Illa de Barentsøya - Edgeøya

A Freemansundet provarem de desembarcar a Sundneset, a l'illa de Barentsøya, per visitar una antiga cabana de paranyers i creuar la tundra a la recerca del ren de Spitsbergen i de l'oca de cara blanca. Més tard, rumb sud, naveguem cap a Diskobukta en el costat oest d'Edgeøya. Després d'un recorregut en zòdiac per la badia poc profunda, desembarcarem en una platja farcida de restes de troncs, portats per la marea des de Sibèria, i plena d'ossos de balena. Podrem escalar també per un barranc on viuen cents de gavines tridàctiles, sempre al costat del somorgollaire alablanc (Cepphus grylle) i al gavinot hiperbori (Larus hyperboreus). Durant l'època de cria, la base dels penya-segats és patrullada constantment per guineus àrtiques i óssos polars, especialment femelles amb cries, a la recerca de joves ocells caiguts des dels seus nius.

Dia 8: Hornsund

Començarem el dia tranquil·lament, creuant els fiords de l'espectacular àrea d'Hornsund, al sud de les Svalbard, gaudint del paisatge. El pic Hornsundtind s'alça fins els 1.431 m mentre que el Bautaen ens farà entendre per què els primers exploradors holandesos van cridar Spitsbergen - muntanyes punxegudes - a l'illa. A la zona hi ha 14 magnífiques glaceres i és una àrea que ens oferirà bones oportunitats per observar foques i óssos polars. Visitarem l'estació científica polonesa, on serem acollits pel seus hospitalaris habitants, que ens mostraran llurs projectes de recerca. A prop de l'estació, les muntanyes són el lloc preferit per fer el niu de milers de parelles de gavotins (Alle alle).

Dies 9 -10: Ahlstrandhalvja

Avui desembarcarem a Ahlstrandhalvja, a la desembocadura del fiord de Van Keulen. Trobarem muntanyes d'esquelets de belugues (la beluga és una petita balena blanca), record de la matança del s. XIX, a més d'un trist exemple de les conseqüències de l'explotació sense sentit. Afortunadament, les belugues (Delphinapterus leucas) no van ser caçades fins al punt d'extingir-les i encara poden ser vistes localment. Navegarem pel fiord de Recherche, i durant la tarda explorarem l'àrea de tundra que hi ha a la seva capçalera, on hi pasturen nombrosos rens.

Dia 11: Longyearbyen

Tornada a Longyearbyen, desembarcament per traslladar-nos a l'aeroport i volar cap a Oslo i de tornada a casa o bé continuar el nostre viatge per Noruega.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |