Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar una ruta cap a Groenlàndia
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Pol Nord:
Pol Nord - 14 dies

Navegació a través de la banquissa de gel fins al Pol Nord magnètic.
Tram final de la ruta en Helicòpter.
Visita de la Terra de l'Emperador Francesc Josep, fauna àrtica.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Finlàndia, Murmansk, L'Oceà Àrtic. Pol Nord
Creuers pel Àrtic. Viatges a Finlàndia, Franz Josef Land, Murmansk i vol a Hèlsinki
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona per creuers al Pol Nord
Nom del vaixell:
50 Years of Victory
Capacitat màxima del vaixell:
128 persones
Durada:
14 dies / 13 nits
Preus des de:
18.450 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic fins al Pol Nord magnètic. Agència de viatges Barcelona
Agència de viatges Barcelona. En vaixell pel Àrtic amb tram final de la ruta en Helicòpter.
Viatges en vaixell Barcelona: Visita de la Terra de l'Emperador Francesc Josep, fauna àrtica. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Hèlsinki, Finlàndia, Murmansk, 90º Nord, Franz Josef Land i  L'Oceà Àrtic. Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Hèlsinki, Finlàndia

El nostre viatge comença a Helsinki, capital de Finlàndia. Allotjament en hotel a la capital.

Un de cada quatre finlandesos viuen a Hèlsinki. Hèlsinki va ser triada com a seu pels Jocs Olímpics de 1940, però a causa de la Segona Guerra Mundial aquests van ser cancel·lats. En comptes d'això, Hèlsinki va ser la seu dels Jocs Olímpics de 1952. De visita gairebé obligada són: Plaça del Senat, Casa Sederholm, Monument de Sibelius, Església de Temppeliaukio.

Dia 2: Embarcament en Murmansk

Després del desdejuni trasllat a l'aeroport internacional d'Helsinki. Volarem fins a Murmansk, Rússia. Aquí embarcarem en el 50 Years of Victory, el trencagels més gran del món i que en el 2008 va protagonitzar la travessia més ràpida, anant des de Murmansk fins al Pol Nord en tan sols 4 dies i mig. Nosaltres començarem a navegar i a començar la nostra expedició.

Dies 3 – 7: L'Oceà Àrtic

L'Oceà Àrtic és el més petit dels oceans del nostre planeta. En la seva part central podem trobar casquets de diversos metres d'espessor. Observar com el 50 Years of Victory trenca el gel és una imatge que no oblidarem mai. Les millors instantànies les obtindrem des de l'helicòpter, per veure com el nostre vaixell va trencant els gels, es tot un espectacle.

Durant aquests dies de navegació disposarà de temps suficient per conèixer a la resta de passatgers, mirar l'horitzó, descansar, gaudir d'una beguda al bar o nedar a la piscina de bord.

Dia 8: 90º Nord

Avui arribarem el punt situat més al nord del món, l'emblemàtic 90º Nord. Arribar fins a aquí és una experiència que molt pocs vivim!!

Molts dels nostres passatgers s'emocionen en arribar a aquestes latituds, pde manera que si el clima ens ho permet, anem a celebrar l´ocasió brindant amb xampany i amb una barbacoa al gel.

Dia 9: Rumb cap al sud

Generalment l'albirament d'óssos polars (Ursus maritimus) es produeix gairebé sempre passada la mitjanit. No obstant això, a ningú li importa abandonar el llit per sortir corrent a la coberta principal, càmera en mà, llests per captar les millors instantánes. L'ós polar en si ja és un espectacle, més encara quan va passejant entre el caos de blocs de gel, o bé quan està devorant el seu sopar, mentre la Gavina Ivori, la més excepcional de les aus àrtiques, sense cap temor revoloteja al seu al voltant, esperant a robar-li un tros de menjar o conformar-se amb les sobres. Per cada ós polar que vegem, tindrem una història que explicar. Mai dos albiraments són iguals, ni cap viatge al Pol Nord.

Dies 10 i 11: Franz Josef Land

Es tracta d'un arxipèlag totalment dins del Cercle Polar Àrtic, format per grans illes, completament planes i cobertes de gel, els penya-segats del qual són el lloc predilecte d'anidament de les aus marínas. A bord del nostre helicòpter, tindrem l'oportunitat de tenir unes panoràmiques excepcionals. Les morses i els óssos polars són molt nombrosos en aquestes illes, així que haurem d'estar atents per aconseguir les millors instantànies.

Dia 12: Navegació cap al Sud

Seguim navegant en direcció sud per anar tornant al nostre port de partida. La nostra aventura s'acaba, ben aviat aquesta increïble experiència la podran compartir amb els seus amics i família.

Dia 13: Desembarcament en Murmansk i vol a Hèlsinki

És el nostre últim dia de viatge. Després de desembarcar, trasllat a l´aeroport i volarem fins a Hèlsinki, on passarem la nit en un cèntric hotel. De nou, de tornada a la civilització. Res a veure amb els paisatges i les sensacions viscudes durant aquest magnífic viatge.

Dia 14: Helsinki

Vol de retorn. Després de l'esmorzar donem per conclosa la nostra expedició. Després d'acomiadar-nos dels nostres companys de viatge, trasllat a l'aeroport per prendre el vol de retorn a casa, o per continuar el seu viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |