Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar una ruta cap a Groenlàndia
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Groenlàndia:
3 Illes: Svalbard, Groenlàndia i Islàndia

Expedició des de les illes Svalbard fins a Islàndia, vorejant la costa de Grenlàndia, en 14 dies.
Itinerari que permet la visita de tres de les grans illes de l'Àrtic.
Dues úniques sortides a finals d'agost i setembre 2014.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Groenlàndia des de Svalbard fins Islandia
Creuers pel Àrtic. Viatges a Longyearbyen, Islàndia, Svalbard, Groenlàndia, Raudfjord, Myggebugten, Blomster Bugt, Antarcticahavn, Badia Scoresby, Hofmann Halvø, Scoresby Land, Illoqqortoormiut i Akureyri
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona per creuers per Groenlàndia i Islàndia. Pol Nord.
Nom del vaixell:
Sea Spirit
Capacitat màxima del vaixell:
112 persones
Durada:
14 dies / 13 nits
Preus des de:
5.200 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Groenlàndia. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Groenlàndia. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Islàndia, Longyearbyen, Spitsbergen, Mar de Groenlàndia, Illes Westman, Vestmannaeyjar i Reykjavik. Pol Nord.
Itinerari

Dia 1: Longyearbyen

Arribada a Longyearbyen, a l'illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar la ciutat , si arribeu amb temps suficient, ja que l'embarcament serà a la tarda Per la tarda navegarem per l'escènic Isfjorden.

Dies 2 a 4: Spitsbergen.

Spitsbergen, juntament amb Bjørnøja i Hopen, són les úniques illes habitades de l'arxipèlag de les Svalbard. Aquest arxipèlag va ser visitat per primera vegada pels europeus en 1596, quan Willem Barentz la va descobrir. Dedicarem els tres propers dies a explorar la més gran de les illes de Svalbard, Spitsbergen. Buscarem óssos polars (Ursus Maritimus) i morses (Odobenus rosmarus). Visitarem també la Glacera 14 de Juliol, l'assentament de Ny Ålesund i la Glacera Mònaco. És probable que vegem escúas àrtics (Stercorarius parasiticus), gavotí àrtic (Sterna paradisaea), el rar ànec havelda (Clangula hyemalis), gavines tridàctiles (Rissa tridactyla) i a la pirata gavina hiperbòria (Larus hyperboreus). A mesura que anem avançant cap al nord, les temperatures van descendint. Creuarem els 80ºN, situant-nos a tan sol 965 km (600 milles) del Polo Nord. Arribarem fins a Phippsøja.

Dies 5 i 6: Mar de Groenlàndia.

Groenlàndia és el segon dels 3 països àrtics que visitarem, és a més, una autonomia política pertanyent a Dinamarca. L'illa està coberta pel gel pràcticament íntegrament. L'equip d'expedició ens anirà oferint il·lustrades presentacions sobre la vida salvatge i les cultures que trobarem aquí. També ens ajudarà en la identificació de les aus marines.

Dies 7 a 12: Est de Groenlàndia.

La costa est de Groenlàndia és salvatge i accidentada. Es un hàbitat excel·lent per a la vida salvatge, que requereix de l'existència de pannes de glaç per a la seva supervivència. Navegarem seguint la base dels penya-segats de gel, buscant morses i óssos polars (Ursus maritimus). Amb les zodíacs ens desplaçarem fins a terra. Visitem les ruïnes d'antics assentaments de la cultura Thule i un remot poblat típic dels nostres dies, la qual cosa ens permetrà comparar cultures. Probablement veurem també bous almizcleros (Ovibos moschatus), doncs el 40% de la població mundial habita aquesta zona de Groenlàndia. Abans de deixar enrere Groenlàndia, navegarem cap a Scoresbysund, el conjunt de fiords més gran al món, i lloc de naixement d'icebergs.

Dia 13: Illes Westman (Vestmannaeyjar).

Les illes Westman estan situades al sud d'Islàndia i, com la resta del país, encara són volcànicament actives. De fet, en 1973 es va crear una nova illa, cridada Surtsey. La seva història està tan relacionada amb la boira com amb els nòrdics. Sabem que “westman” era el nom utilitzat pels nòrdics per referir-se als irlandesos. Farem una excursió a vaig piular per Heimaey i aprendrem més sobre la seva història. En un documental coneixerem més detalls de l'erupció d'Eldfell en 1973.

Dia 14: Desembarcament en Reykjavik.

L'expedició acaba en Reykjavik, la capital del tercer país àrtic que visitarem, Islàndia. Està previst un servei de trasllat a l'aeroport per a aquells viatgers que tinguin les seves reserves de vols per a aquest mateix dia. Per a aquells que desitgin continuar les seves vacances durant uns dies per aquesta illa de gel i foc, consulteu-nos i podrem buscar alternatives per gaudir una mica mes del seu viatge.

Informació important sobre els trasllats d'arribada
Trasllats des de l'aeroport a l'hotel: Per als viatgers que tinguin reservat allotjament per a la nit anterior al dia d'embarc, seran traslladats en grup des de l'aeroport fins al seu hotel. L'endemà, els equipatges seran recollits als hotels i traslladats fins al vaixell. (L'horari exacte d'aquest trasllat, serà comunicat per a cada hotel en concret). Als viatgers se'ls recollirà a les 16,00 per al seu trasllat fins al vaixell. El trasllat des de l'aeroport fins a l'hotel es realitzarà a les 12,00. Els viatgers que arribin abans d'aquesta hora hauran d'esperar, o bé realitzar el trasllat pel seu compte. Recomanem realitzar la reserva de l'hotel amb suficient temps d'antelació, a causa de la limitada capacitat dels hotels en Longyearbyen. Aquests trasllats solament seran gratuïts per a les reserves realitzades a través d'Agama Taller de Viatges.

Els viatgers que arribin el mateix dia de l'embarcament per a l'inici del creuer, seran traslladats fins al centre de la ciutat per gaudir de temps lliure. El seu equipatge es traslladarà directament fins al vaixell. Els viatgers seran recollits a les 16,00 per la seva incorporació a l'expedició.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |