Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar una ruta cap a Groenlàndia
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Groenlàndia:
Nord-est de Groenlàndia

Creuer d'expedició des de Svalbard fins Islàndia, vorejant la costa est de Grenlàndia.
13 dies de durada, sortides a finals d'agost.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Groenlàndia des de Svalbard fins Islandia
Creuers pel Àrtic. Viatges a Longyearbyen, Raudfjord, Myggebugten, Blomster Bugt, Antarcticahavn, Badia Scoresby, Hofmann Halvø, Scoresby Land, Illoqqortoormiut i Akureyri
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona per creuers per Groenlàndia
Nom dels vaixells:
Plancius i Ortelius
Capacitat màxima del vaixell:
112 i 100 persones
Durada:
13 dies / 12 nits
Preus des de:
4.300 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Groenlàndia. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Groenlàndia. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Islàndia, Longyearbyen, Spitsbergen, Mar de Groenlàndia, Illes Westman, Vestmannaeyjar i Reykjavik. Pol Nord.
Creuers en vaixells de luxe des de Barcelona: Observació de balenes, pingüins, ossos polars i grans icebergs. Groenlàndia. Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Longyearbyen (Svalbard)

Arribada a Longyearbyen, a l'illa de Spitsbergen, el centre administratiu de les illes Svalbard. Antiga ciutat minera situada a l'illa més gran de l'arxipèlag. Abans d'embarcar tindreu l'oportunitat de visitar el museu, que conté una col·lecció interessant sobre la història de les illes, la indústria d'explotació minera i sobre les exploracions polars. L'església parroquial i el museu Polar mereixen una visita. En aquesta zona han estat identificades més de 100 espècies de plantes. A la tarda, navegarem fins a sortir del fiord d'Isfjorden.

Dia 2: Raudfjord

Navegarem pel fiord de Raud (Raudfjord) en la costa nord de Spitsbergen, un bell fiord amb espectaculars glaceres. Aquí trobarem Foca ocel·lada (Pusa hispida) i Foca barbuda (Erignatus barbatus), també abundants colònies d'aus marines i una sorprenent i rica vegetació. Bona oportunitat també per observar als óssos polars (Ursus maritimus), prop de la glacera Hamilton o en la seva capçalera. Des d'aquí continuem cap a la illa de Moffen, en la qual és relativament fàcil trobar a les morses (Odobenus rosmarus) fora de l'aigua.

Dies 3 i 4: Navegació

En el mar, en la nostra ruta cap a Groenlàndia, arribarem fins al límit sud del casquet polar (o banquisa), on ja s'aprecia la terra groenlandesa. Estarem atents als albiraments de cetacis i les aus marines en els seus desplaçaments.

Dia 5: Myggebugten (Groenlàndia)

Ens aproparem a poc a poc a Groenlàndia, mentre ens internem pel mar de gel, endinsant-nos en la badia Foster Bugt. Farem el nostre primer desembarcament en Myggebugten. Observarem un vell refugi utilitzat durant la primera meitat del segle passat pels caçadors noruecs a la recerca d'óssos polars i guineus àrtiques (Alopex lagopus); més enllà hi ha una extensa tundra poblada de bous mesquer (Ovibos moschatus) i petits llacs habitats per oques. Reprendrem la navegació a través del fiord Kaiser Franz Joseph, un magnífic fiord circumdat per altes muntanyes i en que el seu interior ens trobarem amb grans icebergs. Com a alternativa, i si les condicions ho permeten, podrem navegar per Badia Sofia, molt més estreta, i des del nostre navili tindrem oportunitats d'observar bous mesquer.

Dia 6: Blomster Bugt

Desembarcarem en Blomster Bugt per observar belles formacions geològiques. A la zona són habituals les llebres àrtiques (Lepus arcticus), i en el proper llac tindrem l'ocasió de veure alguns colimbos grans (Gavia immer) amb els seus pollets. A la tarda navegarem al llarg de Teufelschloss i Ella Ö, on esperem desembarcar en un meravellós lloc al capvespre.

Dia 7: Antarcticahavn

La primera meitat del dia la passarem en Antarcticahavn, un ampli i extensa vall en el qual també tindrem ocasions per observar als bous mesquer. A la fi de l'estiu els colors tardorencs de l'escassa vegetació converteixen el paisatge en un lloc extraordinàriament bonic.

Dia 8: Badia Scoresby

Arribem a Badia Scoresby i navegarem al matí al llarg de la desigual glacera Volquart Boons. Aquí és possible organitzar una sortida en zòdiac per observar d'a prop el front d'algun de les impressionants glaceres d'aquesta costa, i fer el nostre primer desembarcament prop de la glacera Maane per exemple. Més tard desembarcarem en Danmarks Ø on es troben les restes d'una antiga colònia Inuit, abandonada fa aproximadament 200 anys. Les pedres col·locades de forma circular en el sòl, ens indiquen l'emplaçament de les tendes durant l'estiu, mentre que les d'hivern poden ser observades prop d'un petit cap proper. Tots dos llocs estan en bastant bon estat de conservació i fins i tot permeten observar els llocs en els quals s'emmagatzemava la carn, ....a prova d'óssos!!. A la tarda continuarem navegat cap a l'oest, a través de bells fiords plens d'icebergs.

Dia 9: Hofmann Halvø

Desembarquem en cap Hofmann Halvø, un bon lloc per observar bous mesquer, a més d'aus marines difícils de trobar en altres llocs. També són fàcils de veure les perdius nivals (Lagopus muta) i els colimbos grans mentre naveguem. El paisatge que ens envolta és particularment bell, especialment durant aquesta època quan el sauze nan (Salix herbacea) i el bedoll nan (Betula nana) canvien de color. Nabius (Vaccinium angustifolium) i brucs (Empetrum nigrum) donen un toc de color, i, a més són comestibles (Van ser part de la dieta dels Inuit que habitaven per aquestes latituds). A la tarda navegarem pel fiord fins a la Terra de Scoresby, mentre gaudim dels càlids colors tardorencs de la vegetació costanera, en contrast amb les fosques i imponents muntanyes i el to blau dels icebergs.

Dia 10: Scoresby Land

Al matí, en el fiord nord-oest de Scoresby Land, ens trobarem amb immensos icebergs, alguns de més de 100 m d'altura i de més d'1 km de llarg. La majoria d'ells tenen gran part de la seva superfície a la vista, aquí la profunditat del mar és de tan sols 400 m. Desembarcarem prop de Scoresby Land per observar les restes de les cases d'hivern de la cultura Thule. En aquestes petites cases vivien prop de 20 persones, dedicades a la caça de balenes i utilitzaven els seus ossos per construir els refugis. Segons les condicions de navegació, alternativament podrem desembarcar en Gurreholm, en Jameson Land. Aquí les ondulacions del paisatge ho tornen més suau.

Dia 11: Illoqqortoormiut

Al matí desembarcarem en Illoqqortoormiut, el major assentament humà de badia Scoresby, amb uns 500 habitants. Hi ha una oficina de correus on és possible comprar segells i enviar postals des d'aquest remot lloc, o simplement passejar pels voltants observant la vida quotidiana. Entre trineus i gossos, ens trobarem amb les pells de foques, bous mesquer i d'óssos polars que s'assequen al sol. Havent sopat navegarem rumb sud, passant pels increïbles paisatges de la costa de Blosseville.

Dia 12: Navegació

Passarem el dia complet navegant. Tindrem excel·lents oportunitats d'observar migracions de balenes i aus marines. I a la nit, amb una mica de sort, podrem observar aurores boreals.

Dia 13: Akureyri, Reykjavik ( Islàndia)

Arribada a Akureyri, trasllat amb autobús privat fins a Reykjavik. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge per Islàndia.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |