Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar una ruta a Groenlàndia
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Groenlàndia:
Groenlàndia Explorer; valls i fiords

El Pol Nord és una gran massa de gel, mentre que el Pol Sud és un continent. 15 dies molt intensos per descobrir Groenlàndia partint des de Islàndia

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Groenlàndia amb la oportunitat de veure les Aurores Boreals
Creuers pel Àrtic. Viatges a Groenlàndia, King Oscar Fjord, Reykjavik, Ottawa, Parc Nacional de Groenlàndia, Fiord Scorsbysund, Aurores Boreals
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona per creuers a Groenlàndia. Pol Nord
Nom del vaixell:
Sea Spirit
Capacitat màxima del vaixell:
112 persones
Durada:
15 dies / 12 nits
Preus des de:
6.495 $
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Groenlàndia. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Groenlàndia. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Groenlàndia, Reykjavik, Parc Nacional de Groenlàndia, Fiord Scorsbysund, Aurores Boreals, Pol Nord.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Reykjavik

Arribada a la capital d´Islàndia. Allotjament a l'hotel. Aprofiti per recórrer els seus carrers, parcs, i gaudir de la seva interessant vida nocturna.

Dia 2: Embarcament

Trasllat al port per embarcar en el nostre vaixell d´expedició. Acomodar-se en el camarot i recórrer el vaixell. Iniciarem la navegació.

Dia 3: Navegació

Dia de navegació. Poden aprofitar per conèixer a la resta de companys que també compartiran aquesta apassionant aventura que acabem de començar. Gaudiu de les instal · lacions del vaixell.

Dies 4-7: Est de Groenlàndia

Ha visitat alguna vegada un poble fantasma a l'Àrtic? Doncs avui tindrem aquesta oportunitat. L'any 1961 els habitants de Skolgungen es van veure obligats a traslladar-se a ciutats més grans i més accessibles.

El costat esquerre del seu fiord, mereix ser explorat, i així ho farem amb les nostres zòdiacs. Segur que aconseguirà extraordinàries fotos dels icebergs i de l'impressionant paisatge que hi descobriran.

Dia 8: Sud de Groenlàndia

Navegarem ja pel sud de Grenlàndia, impressionants penya-segats i la zona la coneixen molt bé els amants de l'alpinisme i els bons escaladors.

Aprofitarem per aprendre una mica sobre la història d'Erik el Roig, el qual en el 985 i exiliat d'Islàndia per assassinat, va portar a un grup de colons nòrdics a aquesta zona de Grenlàndia per establir granges al costat d'aquestes costes.

Dies 9 al 13: Oest de Groenlàndia

La costa Oest de Groenlàndia ens ofereix paisatges espectaculars. El seu primer fiord a explorar és el de Ilulissat.El major de la terra i que està en moviment. El mateix iceberg genera un de nou cada cinc minuts! Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Seguirem explorant la costa, al fiord de Amerdloq, tindrem l'oportunitat d'estirar les cames explorant antigues restes de la cultura Thule.
El nostre pròxim desembarcament serà en Sisimiut, poble que ens sorprendrà per les seves encantadores gents, i sobretot perquè habiten més gossos que humans. Constantment sentirà seus lladrucs!

Navegarem en zòdiacs per llocs privilegiats com per exemple el Evighedsfjorden, que significa Fiord de la Eternitat, és llarg i profund amb unes montanyes imponents on tindrem oportunitat de fotografiar espectaculars paisatges i molta vegetació.

Evidentment també visitarem la capital de Grenlàndia, Nuuk ( El Cap), que fou fundada per Hans Edege. Passejarem pels seus carrers, veurem l'església, l'estàtua del seu fundador i si vol visitar el museu, podrà veure les famoses mòmies de Grenlàndia, dues dones esquimals i un bebé, enterrats al voltant de 1475.

Dia 14: Sondre Stromfjord - Ottawa

Ja ens queda poca navegació per finalitzar aquesta apassionant aventura que vam iniciar fa uns dies.

Arribada a Sondre Stomfjord i desembarcament. Trasllat a l'aeroport per sortir amb destinació Ottawa. Trasllat al hotel i allotjament.

Dia 15: Ottawa

Després d'acomiadar-nos dels nostres companys de viatge, trasllat pel seu compte a l'aeroport per prendre el vol de retorn a casa, o per continuar el seu viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |