Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona pel Àrtic. L'objectiu de l'expedició és navegar una ruta cap a Groenlàndia
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Groenlàndia:
Aurores Boreals a l'est de Groenlàndia

Amb impressionants cels clars, vostè tindrà una gran oportunitat de veure les Aurores Boreals durant un creuer de 14 dies des de Islàndia per descobrir Groenlàndia.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Groenlàndia amb la oportunitat de veure les Aurores Boreals
Creuers pel Àrtic. Viatges a Groenlàndia, Fiord Scorsbysund, Reykjavik, Parc Nacional de Groenlàndia, Fiord Scorsbysund
vaixells de luxe per viatges al Àrtic. Agència de viatges Barcelona per creuers a Groenlàndia. Pol Nord
Nom del vaixell:
Sea Spirit
Capacitat màxima del vaixell:
112 persones
Durada:
14 dies / 13 nits
Preus des de:
5.200 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges pel Àrtic. Groenlàndia. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell pel Àrtic. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Groenlàndia. Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona: Reykjavik, Parc Nacional de Groenlàndia, Fiord Scorsbysund, Aurores Boreals, Pol Nord.
Viatges en vaixell Barcelona per Groenlàndia. Amb impressionants cels clars, vostè tindrà una gran oportunitat de veure Aurores Boreals
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Reykjavik

Arribada a la capital d´Islàndia. Allotjament a l'hotel. Aprofiti per recórrer els seus carrers, parcs, i gaudir de la seva interessant vida nocturna.

Dia 2: Embarcament

Trasllat al port per embarcar en el nostre vaixell d´expedició. Acomodar-se en el camarot i recórrer el vaixell. Iniciarem la navegació, a mesura que naveguen començarem a veure les primeres aus marines i amb sort les primeres balenes. La nostra aventura acaba de començar!

Dies 3-4: Navegació

Dies de navegació entre l'estret de Dinamarca a Groenlàndia . Poden aprofitar per conèixer a la resta de companys, per aprendre una mica sobre la història, la fauna, la geografia de Groenlàndia, o simplement descansar i gaudir del paisatge.

Dies 5-7: Descobrint el Parc Nacional de Groenlàndia

Durant aquests propers dies descobrirem, espectaculars fiords, prats de flors que esquitxen el paisatge del Parc Nacional de Groenlàndia, un dels més grans del món. Més de 970.000 kilòmetres quadrats, abasta tota la zona litoral nord-oest de Groenlàndia, i que el 1977 va ser declarat Reserva Natural de la Biosfera. Guineus polars, bous mesquers entre d´altres poden vagar lliurement per aquestes terres.. Ens dedicarem a explorar i aprendre sobre la història i la geologia de Groenlàndia.

Pararem a King Oscar Fjord; és un paradís per als amants del senderisme. Podrà caminar a través de delicades flors i baies cobertes de tundra a Holm Bay, Farem també unes sortides en zòdiacs per Alepfjord, espectacular fiord o podrà desafiar-se a si mateix amb un ascens al cim de l'illa Ella (les vistes mereixen la pena).

Des de l´illa d´Ella ens dirigirem a l'Antàrtida. Sí, curiosament, hi ha un so antàrtic a l'Àrtic. L'àrea és la llar de belles pedres de colors porpra i or a Ymer Island i Blomsterbugten que mirarem d´explorar. Tots aquests dies hem d'estar atents per seguir descobrint la vida silvestre de la zona.

Les condicions climàtiques són molt variables aquí, però intentarem visitar Storefjord i el Uunartoq Qeqertaq, que va ser descobert el 2005.

Dies 8-11: Fiord Scorsbysund – Aurores Boreals

En arribar a Scoresbysund, vostè es trobarà fascinat pel més gran, més llarg, i - segons alguns – el fiord més espectacular del món. Aquesta àrea va ser nomenada per Guillermo Scoresby, que va creuar la costa est de Groenlàndia el 1822.

Amb impressionants cels clars, vostè tindrà una gran oportunitat de veure Aurores Boreals. Visitarem Itoqqortoormitt on podrà comprar artesanies locals úniques, i conèixer un poble de la cultura Inuit. Tornarem al nostra vaixell per seguir navegant i aprofundir en Scoresbysund. Trobarem icebergs i un antic assentament Thule a mesura que ens acostem Sydkap i Øfjord. El paisatge aquí és una cosa que no pot ni tan sols imaginar, amb vessants des de les muntanyes de imponents i centenars d'icebergs. Mes endavant, la nostra expedició arribarà a Rypefjord i Kap Hofmann Halvø.

Atenció!! per albirar els icebergs blaus, que són normalment més vistos a l'Antàrtida.

També en Hofmann Halvø tindrem la nostra millor oportunitat per trobar bous mesquers i gaudir d'una caminada per una acolorida i bonica tundra.

Dies 12-13: Navegació

El seu viatge de retorn torna a creuar l'estret de Dinamarca, que li dóna un parell de dies per a l'observació de balenes. Durant les nostres expedicions haurem vist dofins de musell blanc , balenes, gavines i molts tipus de vida silvestre. Evidentment seran dies per comentar amb els nostres companys d'aventura, les nostres experiències i les nostres vivències a bord.

Dia 14: Reykjavik

L'expedició acaba en Reykjavik, la capital de Islàndia. Està previst un servei de trasllat a l'aeroport per a aquells viatgers que tinguin les seves reserves de vols per a aquest mateix dia. Per a aquells que desitgin continuar les seves vacances durant uns dies per aquesta illa de gel i foc, consulteu-nos i podrem buscar alternatives per gaudir una mica mes del seu viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |