Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida, en Port Lockroy també podem pujar a les zodiac en Jougla Point per observar pingüins Gentoo i cormorans imperials.
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Creuers a l´Antàrtida - Falkland - Geòrgia del Sud:
Illes Falkland, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica - 19 dies

Creuer de 19 dies per les illes Malvines,Geòrgia del Sud i Península Antàrtica a bord del Ortelius.
Les Malvines, un paradís per als amants de les aus.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, illes Malvines, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica
viatges a les illes Malvines, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica seguint els passos de Shakelton
vaixells de luxe viatges a la Península Antàrtica, Badia Fortuna, Illa Decepció, Badia Carlota
Nom del vaixell:
Ortelius
Capacitat màxima del vaixell:
100 persones
Durada:
19 dies / 18 nits
Preus des de:
9.950 €
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges per la Península Antàrtica. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Illes Falkland (Islas Malvinas).
agència de viatges a Barcelona per vaixells a l´Antàrtida. Port Stanley, Geòrgia del Sud i Orcades del Sud
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Ushuaia.

A la tarda, embarcarem en Ushuaia, Terra del Foc, Argentina, la ciutat situada més al sud del món, al canal de Beagle. Començarem la navegació per l'estret.

Dia 2: Navegació.

Una vegada en alta mar, el vaixell és seguit per diverses espècies d'albatros i de petrells.Podem aprofitar aquest dia per conèixer a la resta dels nostres companys, per descansar, sempre atents a l'horitzó.

Dia 3: Illes Falkland.

Arribats a les illes Malvines (Falklands), passarem la major part del dia en la part oest de l'arxipèlag. En New Island, on es poden observar grans colònies d'Albatros de Cella Negra (Thalassarche melanophris) que comparteixen habitat amb els pingüins Rockhopper o de plomall groc (Eudyptes chrysocome). Un passeig al llarg de Carcass Island ens permetrà bones observacions de pingüins Papua (Pygoscelis papua), pingüins de Magallanes (Spheniscus magellanicus), i també podrem observar d'a prop multitud d'aus aquàtiques i alguns exemplars de Martinet comú (Nycticorax nycticorax).

Dia 4: Port Stanley.

En direcció a Port Stanley, la capital de les illes Malvines, per on passejarem i podrem conèixer la vida quotidiana dels seus habitants, caracteritzada per una barreja de cultures. Al voltant de Port Stanley és possible observar un bon nombre de vaixells de vela (clípers) que van quedar embarrancats en aquest lloc, a la fi del segle XIX.

Dies 5 i 6: Navegació.

Tornem a alta mar, seguint la nostra ruta cap a les illes de Geòrgia del Sud. Creuarem la Convergència Antàrtica, i en poques hores, la temperatura baixarà uns 10ºC. Quan estiguem prop de la Convergència Antàrtica, tindrem l'oportunitat d'observar nombrosos ocells al costat del vaixell: diverses espècies d'albatros, petrells, gavines antàrtiques i skuas.

Dies 7 al 10: Geòrgia del Sud.

En les Illes Geòrgia del Sud, visitarem Grytviken, i el seu poble balener abandonat, habitat en l'actualitat per una colònia de pingüins rei (Aptenodytes patagonicus). Seguirem fins a la punta del Rei Eduard, seu d'un regiment britànic, i on es troba la tomba de Shackleton.

La Badia de la Fortuna i la Badia de les Illes, amb colònies de parelles d'albatros de cella negra, i Salisbury Plain, amb una immensa colònia de pingüins emperador, són alguns dels punts més destacats de la nostra visita a les illes de Geòrgia del Sud. També tractarem de visitar Elsehul, Right Whale Bay, Possession Bay, Gold Harbour i el Fiord Drygalski per poder obtenir un ampli espectre de paisatges i de la fauna autòctona, com l'introduït ren, elefants marins (Mirounga leonina), pingüins Papua, pingüins Macaroni o de plomall groc (Eudyptes chrysolophus), albatros de cap gris, albatros fosc, nombroses subespècies de petrells, colomes antàrtiques i l'endèmic ànec “piquidorado” (Anas georgica georgica).

Dia 11: Navegació.

Tornem a alta mar, amb el vaixell una vegada més seguit per nombroses aus marines.

Dia 12: Orcades del Sud.

En arribar a les illes Orcades del Sud, planegem fondejar a la Illa de Laurie i visitar la sempre animada base argentina, prop de la qual es pot observar una colònia de petrells gegantes del sud. Amb permís de les autoritats de la base, podrem anar a Punta Cormorà, on habita una colònia de pingüins d'Adèlia (Pygoscelis adeliae).

Dia 13: Navegació.

Retornats a alta mar, i apropant-nos a la barrera de gel, podem tenir la sort de veure algunes espècies de l'alta Antàrtica, com el Paga-ho antàrtic (Stercorarius maccormicki), Petrell de les neus (Pagodroma nivea) i pingüí Emperador. Les possibilitats d'ensopegar amb catxalots de l'espècie meridional (Balaenoptera bonaerensis) es van incrementant a mesura que ens apropem al gel.

Dies 14 al 16: Península Antàrtica.

Les visites i desembarcaments a les illes Shetland del Sud i en la Península Antàrtica inclouran, si el temps ens ho permet, l'illa Paulet, on es troben les restes de diverses expedicions polars de principis del segle XX, i una colònia de desenes de milers de pingüins d'Adèlia.

En aquesta zona del mar de Weddell, podem observar uns magnífics icebergs tabulars. En Bronw Bluff, podrem trepitjar per primera vegada el continent Antàrtic, en una preciosa zona volcànica. En el port de Mikkelsen, en la punta sud de la illa de la Trinitat, podem observar una colònia de pingüins Papua , foques de Weddell (Leptonychotes weddellii) i Llop Marí Antàrtic (Arctocephalus gazella) cridant des de la platja. En la bonica badia Charlotte, trepitjarem una vegada més el continent en el denominat punt del Portal, on es poden observar foques “cangrejeras” (Lobodon carcinophagus). En aquesta zona de l'estret de Guirlache, sovint ensopeguem amb balenes Geperudes (Megaptera novaeangliae) i catxalots. Intentarem desembarcar en Punta Baily a la illa de la Decepció, on ens veurem envoltats per més de 100.000 pingüins Barbijo (Pygoscelis antarctica), disposats com en un amfiteatre. Des d'aquí, els que estiguin acostumats a caminar, podran anar per terra fins a la badia dels Baleners on es poden visitar les restes de l'estació Hektor, de principis de segle XX. Intentarem arribar fins a Hanna Point, un dels llocs amb més abundància de fauna a les illes Shetland del Sud. On podrem tornar a observar moltes de les espècies d'aus i mamífers que allí habiten. Entre uns altres podrem observar als Petrells Gegants, Cormorans imperials (Phalacrocorax atriceps), pingüins Papua (Pygoscelis papua) , Barbijo i alguns exemplars de Macaroni, així com elefants marins.

Dies 17 i 18: Navegació.

Navegació cap al nord, travessant el mar de Drake, acompanyats per una gran quantitat d'aus marines. Tenim dos dies per comentar les nostres vivències amb la gent que com Vostè ha fet aquesta expedició.

Dia 19: Ushuaia.

Arribada al matí a Ushuaia, on desembarquem. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |