Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida, en Port Lockroy també podem pujar a les zodiac en Jougla Point per observar pingüins Gentoo i cormorans imperials.
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Creuers a l´Antàrtida - Falkland - Geòrgia del Sud:
Illes Falkland, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica - 19 dies

Pingüins, corbs marins, lleons marins...
Des de Península Valdès a les illes Malvines i les Geòrgia del Sud seguint els passos de Shakelton fins la Península Antàrtica. Badia Fortuna, Illa Decepció, Badia Carlota.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, illes Malvines, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica
viatges a les illes Malvines, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica seguint els passos de Shakelton
vaixells de luxe viatges a la Península Antàrtica, Badia Fortuna, Illa Decepció, Badia Carlota
Nom dels vaixells:
Ocean Diamond i Sea Adventurer
Capacitat màxima dels vaixells:
189 i 122 persones
Durada:
19 dies / 18 nits
Preus des de:
9.495 $
Itinerari
Calendari i Preus
Els Vaixells
Més Informació
Viatges per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell per l´Antàrtida. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Sud.
agència de viatges a Barcelona per vaixells a l´Antàrtida creuant el Passatge de Drake
agència de viatges a Barcelona per Illes Falkland, Geòrgia del Sud i Península Antàrtica
agència de viatges a Barcelona per creuers de 19 dies per les illes Malvines
agència de viatges a Barcelona per creuers de 19 dies per Falkland Islands (Illes Malvines)
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Ushuaia.

Amb una població de més de 63.000 persones, Ushuaia és la ciutat més austral del món. Muntanyes al nord i el mar al sud. El viatge, ha estat preparat per a aquells que busquen una descripció satisfactòria de les característiques més atractives del continent , colònies de pingüins, llocs històrics i bells paisatges nevats. Allotjament en hotel a la ciutat de la fi del món.

Dia 2: Ushuaia.

Temps lliure, que ens permetrà conèixer els voltants de la ciutat, situada als peus dels Andes i en les proximitats del Parc Nacional de Terra del Foc. Ushuaia ofereix una sensació de poble petit però té moltes botigues, museus, cafès i restaurants per gaudir abans del seu viatge. Embarcament a la tarda, i inici de la navegació pel Canal Beagle.

Dia 3: Navegació.

Hi ha moltes activitats per mantenir -se ocupat mentre estem al mar. El vaixell és seguit per diverses espècies d'albatros i de petrells. Podem aprofitar aquest dia per conèixer a la resta dels nostres companys, per descansar, sempre atents a l'horitzó. També pot assistir a les presentacions que fan.

l´Equip d´Expedició i estar atents a les instruccions que ens donaran per procedir als desembarcaments amb les zòdiacs.

Dies 4 i 5: Falkland Islands (Illes Malvines).

En arribar a aquest arxipèlag les càmeres tindran el seu primer entrenament real de la captura de l'abundant vida silvestre. L'arxipèlag consta de dues illes principals; Orient i Occident, que anirem a explorar en zòdiac.

Podrem observar grans colònies d'Albatros de Cella Negra (Thalassarche melanophris) que comparteixen habitat amb els pingüins Rockhopper o de plomall groc (Eudyptes chrysocome). Un passeig al llarg de Carcass Island ens permetrà bones observacions de pingüins Papua (Pygoscelis papua), pingüins de Magallanes (Spheniscus magellanicus), i també podrem observar d'a prop multitud d'aus aquàtiques i alguns exemplars de Martinet comú (Nycticorax nycticorax).

A Port Stanley, la capital de les illes Malvines, per on passejarem i podrem conèixer la vida quotidiana dels seus habitants, caracteritzada per una barreja de cultures. Al voltant de Port Stanley és possible observar un bon nombre de vaixells de vela (clípers) que van quedar embarrancats en aquest lloc, a la fi del segle XIX. Vostè serà lliure per explorar la ciutat, prendre una pinta de cervesa , o visitar nombroses esglésies i museus.

Dies 6 i 7: Navegació - Convergència Antàrtica.

Tornem a alta mar, seguint la nostra ruta cap a les illes de Geòrgia del Sud. Creuarem la Convergència Antàrtica, una barrera biològica natural on les fredes aigües polars se submergeixen sota les aigües més càlides dels oceans Índic, Pacífic i Atlàntic, això genera una gran quantitat de nutrients, que sustenten la biodiversitat d'aquesta regió i que atreu a les balenes i les foques. En poques hores, la temperatura baixarà uns 10ºC. Quan estiguem prop de la Convergència Antàrtica, tindrem l'oportunitat d'observar nombrosos ocells al costat del vaixell, diverses espècies d'albatros, petrells, gavines antàrtiques i skuas.

Dies 8-10: Geòrgia del Sud.

En les Illes Geòrgia del Sud, visitarem Grytviken, i el seu poble balener abandonat, habitat en l'actualitat per una colònia de pingüins rei (Aptenodytes patagonicus). Seguirem fins a la punta del Rei Eduard, seu d'un regiment britànic, i on es troba la tomba de Shackleton.

La Badia de la Fortuna i la Badia de les Illes, amb colònies de parelles d'albatros de cella negra, i Salisbury Plain, amb una immensa colònia de pingüins emperador, són alguns dels punts més destacats de la nostra visita a les illes de Geòrgia del Sud. També tractarem de visitar Elsehul, Right Whale Bay, Possession Bay, Gold Harbour i el Fiord Drygalski per poder obtenir un ampli espectre de paisatges i de la fauna autòctona, com l'introduït ren, elefants marins (Mirounga leonina), pingüins Papua, pingüins Macaroni o de plomall groc (Eudyptes chrysolophus), albatros de cap gris, albatros fosc, nombroses subespècies de petrells, colomes antàrtiques i l'endèmic ànec “piquidorado” (Anas georgica georgica).

Dies 11 i 12: Navegació.

Digui adéu als pingüins rei, el seu pròxim destí és l'Antàrtida! Pot assistir als seminaris que realitzaran els equips d'expedició de a bord, passar el temps xerrant amb els companys o o el que vostè vulgui fer. Si les condicions ho permeten, intentarem tocar terra a les Illes Orcades del Sud, que estan oficialment a l'Antàrtida i visitar la sempre animada base argentina, prop de la qual es pot observar una colònia de petrells gegantes del sud. Amb permís de les autoritats de la base, podrem anar a Punta Cormorà, on habita una colònia de pingüins d'Adèlia (Pygoscelis adeliae).

Dies 13-16: Illes Shetland del Sud i Península Antàrtica.

La reacció més comuna en arribar al Continent Blanc és una sensació entre reverència i alhora por . L'experiència és difícil d´explicar en paraules. Descobrirà que l'Antàrtida és una terra d'extrems.

Les visites i desembarcaments a les illes Shetland del Sud i en la Península Antàrtica inclouran, si el temps ens ho permet, l'illa Paulet, on es troben les restes de diverses expedicions polars de principis del segle XX, i una colònia de desenes de milers de pingüins d'Adèlia.

En aquesta zona del mar de Weddell, podem observar uns magnífics icebergs tabulars. En Bronw Bluff, podrem trepitjar per primera vegada el continent Antàrtic, en una preciosa zona volcànica. En el port de Mikkelsen, en la punta sud de la illa de la Trinitat, podem observar una colònia de pingüins Papua , foques de Weddell (Leptonychotes weddellii) i Llop Marí Antàrtic (Arctocephalus gazella) cridant des de la platja. En la bonica badia Charlotte, trepitjarem una vegada més el continent en el denominat punt del Portal, on es poden observar foques “cangrejeras” (Lobodon carcinophagus). En aquesta zona de l'estret de Guirlache, sovint ensopeguem amb balenes Geperudes (Megaptera novaeangliae) i catxalots. Intentarem desembarcar en Punta Baily a la illa de la Decepció, on ens veurem envoltats per més de 100.000 pingüins Barbijo (Pygoscelis antarctica), disposats com en un amfiteatre.

Intentarem arribar fins a Hanna Point, un dels llocs amb més abundància de fauna a les illes Shetland del Sud. On podrem tornar a observar moltes de les espècies d'aus i mamífers que allí habiten. Entre uns altres podrem observar als Petrells Gegants, Cormorans imperials (Phalacrocorax atriceps), pingüins Papua (Pygoscelis papua) , Barbijo i alguns exemplars de Macaroni, així com elefants marins.

També mirarem d´arribar a la històrica estació britànica a Port Lockroy, Goudier Island.

A l'illa veïna Point Jougla, que està habitada per pingüins papúa i corbs marins imperials i ja navegant cap al nord,de nou a través de Canal Neumayer i l'estret de Gerlache, arribarem a les Illes Melchior, un paisatge molt bonic, amb blocs de gel, on podem trobar foques lleopard, foques cangrejeras i balenes.

Dies 17 i 18: Creuant el Passatge Drake.

Després de més de dues setmanes de trobades amb la fauna sense fi, el seu viatge a casa comença creuant el Passatge Drake. El Passatge és nomenat així, després que el cèlebre explorador Sir Frances Drake navegués per aquestes aigües en 1578.

Gaudeixi dels moments finals amb els seus companys de viatge. El soroll, l'atrafegat món, l´ espera en retornar, de manera que assaborir el silenci de la mar tot el temps que pugui pot ser una bona idea. Tenim dos dies per comentar les nostres vivències amb la gent que com Vostè ha fet aquesta expedició.

Dia 19: Ushuaia.

Després d'esmorzar a bord , és el moment de separar-se i dir adéu . Ens traslladarem a l'aeroport per agafar el vol de tornada, o bé continuar el viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |