Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al sud en el nostre intent d'arribar i creuar el Cercle Polar
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Antàrtida amb avió i creuer:
Antàrtida Express - 5 dies

Màxim de 60 viatgers a bord del Ocean Nova, amb guia i explicacions en espanyol.
Viatge a l'Antàrtida, navegant pel Pas de Drake i volant de tornada cap a Punta Arenas (Xile), des de la ílla de Rey Jorge.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Punta Arenas, Illa del Rei Jorge i Península Antàrtica
viatges a les Illes Shetland del Sud, Illa Rei Jorge i l´Antàrtic
vaixells de luxe viatges al Cercle Polar Antàrtic
Nom del vaixell:
Ocean Nova
Capacitat màxima del vaixell:
68 persones
Durada:
5 dies / 4 nits
Preus des de:
3.995 $
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell per l´Antàrtida. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Sud.
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Sud.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició. Els passatgers estan citats a bord del Ocean Nova entre les 14.00 i les 16.00 hrs. Es prega puntualitat i preveure el temps necessari per realitzar les formalitats d'entrada al port d'Ushuaia. Han de portar el seu passaport i documents de viatge.

Dia 1: Ushuaia.

En el port d´Ushuaia, Argentina, embarcarem en el “Ocean Nova. Després de posar-se còmode en la seva cabina , navegarem a través del Canal Beagle cap al poblat més austral de Xile, Port Williams, situat a la illa Navarino. Aquí tindrem l'oportunitat de visitar els seus voltants abans de salpar cap al Cabo de Hornos.

Dia 2: “Cabo de Hornos” - Passatge de Drake.

Després de creuar la Badia Nassau, despertarem enfront del llegendari “Cabo de Hornos”. Si les condicions climatològiques ho permeten, embarcarem en les nostres zòdiac per visitar el far i l'estació marítima xilena encarregada de controlar el trànsit naval per la zona. De retorn a bord ens prepararem per navegar cap a l'Antàrtida i començar l'encreuament de les famoses aigües que porten el nom de Sir Francis Drake, navegant anglès del segle XVI.

Dia 3: Passatge de Drake. Navegació.

Experts guies polars comparteixen tota la seva passió per Antàrtica a través d'un complet programa de xerrades i presentacions il · lustratives que li permeten interpretar la vida silvestre, el paisatge, la història i la gran varietat que ofereix la Antàrtica. Gaudiu de les espectaculars vistes des del lounge, mentre comparteix les seves experiències diàries amb altres aventurers.

Navegarem pel Mar de Drake rumb cap a l'Illa del Rey Jorge (Shetland del Sud). Els convidem a relaxar-se i a gaudir de la vida a bord, a dedicar part del seu temps a l'observació de les nombroses aus marines que segueixen al vaixell durant la seva navegació cap al Sud. Apropar-se al pont de comandament per comprovar on ens trobem situats en tot moment.

A la coberta superior poden intentar albirar a l'albatros viatger, també conegut com albatros errant (Diomedea exulans), albatros de cap gris (Thalassarche chrysostoma); albatros de cella negra o albatros “ojeroso” (Thalassarche melanophris); albatros fosc (Phoebetria palpebrata); petrell del Cap o pintat (Daption capense); petrell platejat o fulmar del sud (Fulmarus glacialoides); petrell oceànic (Oceanites Oceanicus); petrell blau (Halobaena caerulea) i petrell antàrtic (Thalassoica antarctica). i no deixin de mirar cap a l'horitzó a la recerca de balenes geperudes o Minke en la seva travessia cap a l'Antàrtida.

Dia 4: Passatge de Drake - Illa del Rey Jorge.

Una vegada que hàgim creuat la convergència Antàrtica, ens trobarem ja navegant en l'Oceà Antàrtic. Ha arribat el moment d'albirar icebergs i començarem a albirar les illes Shetland del Sud. Tindrem l'oportunitat de baixar les nostres zòdiac i visitar una colònia de pingüins. L'exploració continuarà durant tot el capvespre, gràcies a la interminable llum del dia.

Dia 5: Illa del Rey Jorge - Punta Arenas.

En arribar a la illa del Rey Jorge, desembarcarem en la Badia Fildes, on tindrem la possibilitat de gaudir del paisatge Antàrtic i visitar alguns punts d'interès de la zona, tals com la base xilena Frei i la base russa Bellingshausen. Ens reunirem en l'aeròdrom on prendrem el vol que ens portarà cap a Punta Arenas (Xile), en poc menys de dues hores. El nostre programa de viatge finalitza a l'arribada a l'aeroport de Punta Arenas. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |