Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al sud en el nostre intent d'arribar i creuar el Cercle Polar
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Antàrtida amb avió i creuer:
Antàrtida amb avió - 7 dies

Màxim de 60 viatgers a bord del Ocean Nova, amb guia i explicacions en espanyol.
Viatge a l'Antàrtida, navegant pel Pas de Drake i volant de tornada cap a Punta Arenas (Xile), des de la ílla de Rey Jorge.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Punta Arenas, Illa del Rei Jorge i Península Antàrtica
viatges a les Illes Shetland del Sud, Illa Rei Jorge i l´Antàrtic
vaixells de luxe viatges al Cercle Polar Antàrtic
Nom del vaixell:
Ocean Nova
Capacitat màxima del vaixell:
68 persones
Durada:
7 dies / 6 nits
Preus des de:
9.700 $
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell i avió per l´Antàrtida. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Sud.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Punta Arenas (Xile).

Arribada a l'aeroport de Punta Arenas i trasllat a l'hotel . Xerrada introductòria i sopar de benvinguda. Allotjament EN Punta Arenas.

Dia 2: Punta Arenas – Illa del Rei Jorge.

Trasllat a l'aeroport de Punta Arenas per prendre l'avió amb destinació a la Illa Rei Jorge en el grup de les illes Shetlands del Sud. Vol de poc menys de 2 hores. Visita a la base xilena Eduardo Frei i de la Base Russa Bellinghausen. Ens reunirem a la vora de la Badia Fildes per embarcar-nos per mitjà de zòdiacs a bord del nostre vaixell d'expedició.

Dies 3 al 6: Descobrint la Antàrtida.

Experts guies polars comparteixen tota la seva passió per Antàrtica a través d'un complet programa de xerrades i presentacions il·lustratives que li permeten interpretar la vida silvestre, el paisatge, la història i la gran varietat que ofereix la Antàrtica. Gaudiu de les espectaculars vistes des del lounge, mentre comparteix les seves experiències diàries amb altres aventurers.

Visita a la Illa Aitcho i les seves colònies de pingüins Papua i Antàrtic. Albirament d'altres aus marines com el Petrell Gegant. Observació d'alguns mamífers com a Foca de Weddell i Elefant Marí. A la tarda, visita a la Illa Decepció, d'origen volcànic. Entrada amb el vaixell a l'interior del cràter inundat pel mar. Desembarcament i visita de les antigues restes de la base balenera Noruega i el refugi del B.A.S. ( British Antarctic Survey ), evacuat en 1967 després de l'erupció volcànica. Excursió guiada a les “Fuelles de Neptuno”, lloc de nidificació del petrell pintat. Si el clima ho permet, bany en aigües calentes.

Visitarem Port Lockroy a la Illa Wiencke, utilitzat per baleners fa gairebé 100 anys. Actualment és un museu mantingut en perfecte estat per Gran Bretanya. Encara es conserven ossos de balena en el lloc. Amb freqüència s'observen aquests i altres mamífers en la badia al voltant de la illa. L'abundància de fauna en el lloc inclou al Pingüí Papua i Cormorans, i incursions de les balenes Minke i Geperudes. Visita a la bella Badia Paradís. Si fa bon temps, passeig en zodiac entre els icebergs. Visita a la base xilena Gabriel González Videla, que pertany a la força Aèria de Xile. Els seus integrants cohabiten amb una població de pingüins Papua on es poden observar alguns escassos exemplars albins.

Navegarem pel Canal Lemaire, un dels llocs més bells del món conegut com el Lloc de Kodak. Desembarcament i exploració de la Illa Petermann, el punt més austral de la nostra expedició. Posseeix la bellesa de grans morallons de granit i molta neu, llar dels pingüins Papua i Adélia i d'una colònia de Cormorans Antàrtic Real. Explorarem també l´Illa Cuverville, lloc de la nidificació de pingüins Papua.

Dia 7: Illa Rei Jorge - Punta Arenas.

Tornarem a l´ Illa Rei Jorge on desembarcarem, en zòdiac, a la Base Xilena Frei per dirigir-nos a l'aeròdrom on abordarem el vol de retorn a Punta Arenas. El nostre programa de viatge finalitza a l'arribada a l'aeroport de Punta Arenas. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge.

Informació important sobre el trasllat d'arribada
Els passatgers hauran d'arribar a Punta Arenas a tot tardar a les 15.00 hores. La recepció en a l'aeroport de Punta Arenas i el trasllat a l'hotel no estan garantit en cas d'arribar en horari posterior.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |