Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al sud en el nostre intent d'arribar i creuar el Cercle Polar
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Creuers a l´Antàrtida i Cercle Polar:
Cercle Polar i Península Antàrtica - 14 dies

Viatge de 12 dies fins al Cercle Polar, quan l'estiu antàrtic ens permet arribar més al sud. Navegació entre grans icebergs, balenes, elefants marins...

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Passatge de Drake, Ushuaia i Península Antàrtica
viatges a prop de les illes Shetland del Sud, detectem nostres primers icebergs
vaixells de luxe sud al llarg d'Argentine Islands
Nom dels vaixells:
Ocean Diamond i Sea Spirit
Capacitat màxima del vaixell:
189 i 112 persones
Durada:
14 dies / 13 nits
Preus des de:
8.795 $
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell per l´Antàrtida. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: A la recerca del Cercle Polar Antàrtic.
Viatges en vaixell Barcelona: Ushuaia i Navegació Passatge de Drake..
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Ushuaia.

A la tarda, embarcarem en Ushuaia, Terra del Foc, Argentina, la ciutat situada més al sud del món, al canal de Beagle. Començarem la navegació per l'estret.

Dies 2 i 3: Navegació Passatge de Drake.

Durant aquest parell de dies, navegarem a través del Passatge de Drake. Creuant la convergència Antàrtica, arribarem a la zona circum-Antàrtica. En aquesta àrea, podrem tenir l'oportunitat de veure Albatros Viatger, també conegut com Albatros Errant (Diomedea exulans); albatros de cap gris (Thalassarche chrysostoma); albatros de cella negra o albatros “ojeroso” (Thalassarche melanophris); albatros fosc (Phoebetria palpebrata); petrell del Cap o pintat (Daption capense); petrell platejat o fulmar del sud (Fulmarus glacialoides); petrell oceànic (Oceanites Oceanicus); petrell blau (Halobaena caerulea) i petrell antàrtic (Thalassoica antarctica). Prop de les illes Shetland del Sud, detectem nostres primers icebergs. El capità del vaixell pot decidir a navegar l'Estret Anglès entre Robert i l'illa Greenwich o l´Estret Mc Farlane entre l'illa Greenwich i l'Illa Livingston, si les condicions són favorables. Entrarem segurament en aigües de l'Antàrtida la nit del tercer dia, i veure Aitcho Island a les illes Shetland del Sud. Aquestes illes volcàniques de les illes Shetland del Sud són escombrades pel vent i, sovint embolicades en la boira Hi ha una bona varietat de flora (molses, líquens i pastures amb flors) i fauna, com els pingüins Gentoo, pingüí de barbijo i petrells gegants.

Dies 4 al 9: Península Antàrtica.

Començarem el nostre primer dia en l'Antàrtida desembarcant en Punta Hannah on trobarem una gran varietat de pingüins Barbijo (Pygoscelis antarctica), pingüins Papua (Pygoscelis papua), Petrell Gegant Antàrtic (Macronectes giganteus) i també elefants marins (Mirounga leonina) a la platja.En Illa Decepció, intentarem desembarcar en el cap Baily, on es troba una colònia de milers de pingüins Barbijo. Aquesta illa és un immens volcà, amb un cràter a nivell del mar que ens serveix de port natural. Allí trobarem aigües termals. En una estació balenera abandonada habiten milers de gavines cuineres (Larus dominicanus), Petrells del Cap, Escues del Sud i Escues Antàrtics. Petrells Oceànics i Petrells de Budell Negre nien en les ruïnes existents en Badia Baleners. Des d'aquí, els que estiguin acostumats a caminar, podran anar per terra fins a la badia dels Baleners on es poden visitar les restes de l'estació Hektor, de principis de segle XX. Mentrestant el nostre vaixell realitzarà l'entrada a l'extinta caldera travessant l'estret punt d'entrada conegut com El bajío de Neptuno.

En el nostre recorregut cap al sud navegarem a les Illes Orne, amb grans colònies de pingüins Barbijo, i una vista meravellosa a través de l'estret de Guirlache. Seguirem fins a la Illa de Cuverville, una illa petita i escarpada, emplaçada entre les muntanyes de la península Antàrtica i l'Illa de Danco. Trobarem una colònia de pingüins Papua i moltes parelles d'escues. Des d'aquest punt navegarem a través de Badia Paradís, envoltats d'icebergs i fiords de gran profunditat. Es un bon lloc per veure les grans balenes. Tindrem l'oportunitat de pujar a les zodíac per passar entre els icebergs i arribar al fons dels fiords.

Navegarem a través de l'espectacular canal de Lemaire fins a la Illa Petermann, on trobarem pingüins d'Adèlia i cormorans imperials. També intentarem desembarcar a la Illa Pleneau, on viuen nombrosos elefants marins (Mirounga leonina). En aquesta àrea hi ha moltes possibilitats veure balenes geperudes, catxalots d'aleta blanca i catxalots comuns.

Ens dirigim cap al sud al llarg d'Argentine Islands cap a Crystal Sound, al sud del Cercle Polar. Aquí el paisatge és impressionant envoltats d'altes muntanyes i enormes glaceres. En les Fish Islands desembarcarem en una de les colònies situades més al sud de la Península Antàrtica composta per milers de pingüins Adèlia (Pygoscelis adeliae) i de cormorans imperials (Phalacrocorax atriceps). Visitarem alguna de les bases de la zona per conèixer d'a prop l'estil de vida dels moderns pobladors de l'Antàrtida, els treballadors i científics del continent blanc. En Detaille Island, al sud del Cercle Polar, a la zona de Crystal Sound aconseguirem el nostre punt de navegació més al sud durant el nostre viatge. Navegant de nou cap al nord a través del Canal de Neumayer i de l'estret de Guirlache, arribarem a les Melchior Islands amb bellíssims paisatges i de nou grans possibilitats de realitzar creuers amb les nostres llanxes zodiac entre els grans icebergs. En aquest lloc podrem trobar foques Lleopard (Hydrurga leptonyx), foques “cangrejeras” (Lobodon carcinophagus) i balenes.

Dies 10 -11: Navegació.

En el Passatge de Drake seguirem tenint oportunitat de veure nombroses aus i aprofitar el coneixement del nostre equip d'expedició. També per comentar les nostres vivències amb la gent que com Vostè ha fet aquesta expedició.

Dia 12: Ushuaia.

Arribada al matí a Ushuaia i desembarcament. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |