Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
passatges Barcelona per l´Antàrtida. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al sud en el nostre intent d'arribar i creuar el Cercle Polar
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Creuers a l´Antàrtida i Cercle Polar:
Antàrtida - Cercle Polar amb avió i creuer - 9 dies

Guia i explicacions en Espanyol.
Sortides especials de 9 dies a l'Antàrtida,
per creuar el Cercle Polar Antàrtic.

vaixells de luxe, viatges en vaixell, Punta Arenas, Illa del Rei Jorge i Península Antàrtica
viatges a les Illes Shetland del Sud, Illa Rei Jorge i l´Antàrtic
vaixells de luxe viatges al Cercle Polar Antàrtic
Nom del vaixell:
Ocean Nova
Capacitat màxima del vaixell:
68 persones
Durada:
9 dies / 8 nits
Preus des de:
12.695 $
Itinerari
Calendari i Preus
El Vaixell
Més Informació
Viatges per l´Antàrtida. Agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell per l´Antàrtida. agència de viatges Barcelona
Viatges en vaixell Barcelona: Observació de balenes, pingüins i grans icebergs. Pol Sud.
Itinerari
Nota: Tots aquests itineraris són tan sols una guia. Els programes d'activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per obtenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L'itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d'expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d'expedició.

Dia 1: Punta Arenas (Xile).

Arribada a l'aeroport de Punta Arenas i trasllat a l'hotel . Xerrada introductòria i sopar de benvinguda. Allotjament a Punta Arenas.

Dia 2: Punta Arenas – Illa del Rei Jorge.

Trasllat a l'aeroport de Punta Arenas per prendre l'avió amb destinació a la Illa Rei Jorge en el grup de les illess Shetlands del Sud. Vol de poc menys de 2 hores. Visita a la base xilena Eduardo Frei i de la Base Russa Bellinghausen. Ens reunirem a la vora de la Badia Fildes per embarcar-nos per mitjà de zòdiacs a bord del nostre vaixell d'expedició.

Dies 3 al 8: Descobrint la Antàrtida.

Experts guies polars comparteixen tota la seva passió per Antàrtica a través d'un complet programa de xerrades i presentacions il·lustratives que li permeten interpretar la vida silvestre, el paisatge, la història i la gran varietat que ofereix la Antàrtica. Gaudiu de les espectaculars vistes des del lounge, mentre comparteix les seves experiències diàries amb altres aventurers. L'objectiu de l'expedició és navegar el més al sud en el nostre intent d'arribar i creuar el Cercle Polar.

Mentre naveguem entre les Illes Shetland del Sud i la Península Antàrtica, travessant fiords i espectaculars icebergs, gaudirem la companyia d'aus marines, pingüins, foques i balenes. La nostra travessia cap al sud podrà incloure visites a alguns dels llocs més famosos en la història de l'exploració del Continent Blanc, com Caleta Cierva, Port Lockroy, Illa Petermann, Badia Paradís, Canal Lemaire, Illa Prospect i Fish, entre altres. Depenent de les condicions climàtiques i de gel, en la nostra travessia cap al sud intentarem creuar el Cercle Polar Antàrtic i latitud 66°33’ Sud brindant amb champagne en ocasió d'aquest memorable esdeveniment. La nostra expedició serà de molta activitat i contempla desembarcaments diaris mitjançant zòdiac, xerrades informatives brindades pels nostres experts antàrtics i molt grats moments a bord.

Navegui entre fiords i espectaculars blocs de gel en agradable companyia d'aus marines, pingüins, foques i balenes.

Dia 9: Vol des de l´Illa Rei Jorge a Punta Arenas.

Tornarem a l´ Illa Rei Jorge on desembarcarem, en zòdiac, a la Base Xilena Frei per dirigir-nos a l'aeròdrom on abordarem el vol de retorn a Punta Arenas. El nostre programa de viatge finalitza a l'arribada a l'aeroport de Punta Arenas. Tal vegada, a temps per prendre el vol de retorn a casa o bé continuar viatge.

Informació important sobre el trasllat d'arribada
Els passatgers hauran d'arribar a Punta Arenas a tot tardar a les 15.00 hores. La recepció a l'aeroport de Punta Arenas i el trasllat a l'hotel no estan garantits en cas d'arribar en horari posterior.
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |