Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Ushuaia

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració des de Ushuaia fins a la Península Antàrtica. Passatge Drake, Shetland del Sud.
Ushuaia
Ushuaia El Ushuaia és un vaixell originalment construït a requeriment de la NOAA (Agència Nord-americana d'Investigacions Oceàniques i Atmosfèriques), per al seu departament d'oceanografia.

Va ser recondicionat l'any 2002 per transportar passatgers, equipant-se amb els estàndards de serveis, navegació i comunicació més avançats per a la navegació Antàrtica.

Tota la tripulació són experts en la navegació a l'Antàrtida i mars australs i tenen un gran amor per la natura. A bord es troben un excel · lent equip d'expedició, compost per un cap d'Expedició, Guies i Conferenciants, tots ells extremadament conscients, entusiastes i dedicats a la protecció del medi ambient. Els cuiners preparen una excel · lent varietat de plats incloent especialitats locals, i el bar té una vasta i acurada selecció de vins i begudes alcohòliques.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1970
Reformat: 2002
Passatgers: 84
Cabines: 41
Tripulació: 38
Puntal: 7.62 metres
Eslora: 84,73 metres
Mànega: 15,54 metres
Velocitat: 12 nusos
Tones: 2.923
Motors: 2 ALCO 1600 HP cadascun

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Totes les cabines estan equipades amb un escriptori i ampli lloc per a les maletes. En l'ampli restaurant es serveixen els menjars per a tots els passatgers en un sol torn. A més compta amb un agradable saló i bar (Sala d'Observació), sala de conferències amb equip multimèdia, biblioteca i una petita infermeria.

Coberta Pont H
En aquesta coberta hi ha el pont de comandament del vaixell. També trobem la sala de cartografia i les dependències del capità.

Coberta Superior G
En aquesta coberta es troben les següents cabines:

Suites: 5 cabines amb vista exterior (finestres), amb bany privat, 2 llits baixos, petita sala, TV, reproductor de DVD i nevera. La suite 201 té dos llits dobles, la suite 202 un llit doble i un sofà-llit, la suite 203 posseeix 2 llits baixos individuals i les suites 204 i 207 tenen tres llits baixos individuals. La suite 207 té ulls de bou.

Superior: 10 cabines amb vista exterior (finestres) i amb bany privat, 2 llits baixos. Les cabines 205 i 211 tenen ull de bou. La cabina 301 té un llit doble i un llit individual.

Categoria A: 6 cabines amb vista exterior (ulls de bou), amb bany privat, 2 llits (lliteres).

Coberta Principal F En la proa hi ha una àmplia zona per a l'observació exterior. En aquest nivell hi ha el restaurant, magatzem i una sala d'observació on hi ha el bar i la biblioteca.

Coberta I
En aquesta coberta tenim 12 cabines dobles categoria B, disposen d'obertura cap a l'exterior (ulls de bou) amb bany compartit, a raó d'un WC / dutxa per cada dues cabines. Cada cabina disposa de dos llits tipus lliteres.
En aquest nivell es troba situada la infermeria del vaixell, la sala de conferències i diverses estades per a la tripulació.

Coberta D
En aquesta coberta hi ha 8 cabines dobles categoria C, que no disposen d'obertura cap a l'exterior. Cada cabina disposa de dues lliteres Els banys són compartits a raó d'un WC / dutxa per cada dues cabines.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |