Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Sea Spirit

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de l´Antàrtic, Illes Falkland i Geòrgia del Sud
Sea Spirit
El Sea Spirit i totes les millores incorporades a bord li proporcionen comoditat i seguretat per a la navegació per aigües polars. Va equipat amb llanxes zodiac per als desembarcaments, amb capacitat suficient per a tots els passatgers.

Els menjars són abundants, el servei és professional i amable, i l'ambient que es crea a bord és absolutament agradable.

La tripulació està sempre pendent d'oferir el millor servei.

A bord trobarà agradables salons, i gran amplitud en les cobertes exteriors per contemplar paisatges que mai abans haurà observat.

Petits creuers d'expedició que permeten als passatgers gaudir de la vida silvestre i del paisatge per algunes de les costes més espectaculars i verges del món. Com el nombre de participants és limitat entre 20 i 120 passatgers, els petits vaixells d'expedició poden oferir un ambient agradable i íntim. Els camarots són acollidors i còmodes.
L'amistós i experimentat personal que es trobaran a bord, estan amb la companyia fa molts anys, i estan ansiosos per compartir el seu entusiasme i el seu coneixement amb tots els passatgers.
A més li oferiran barra lliure de begudes alcohòliques i no alcohòliques durant tot el creuer!

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1991
Reformat: 2010
Passatgers: 112
Cabines: 54
Tripulació: 94
Calat: 4,16 metres
Eslora: 90,50 metres
Mànega: 15,30 metres
Velocitat: 14,5 nusos, en aigües obertes.
Tones: 4.500
Motor: dièsel MAN B & W.
Potència: 4.720 CV.
Classificació per a la navegació en aigües polars: 1D

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Coberta Sun
En aquest nivell trobem 6 suites superiors d'aproximadament 32 metres quadrats cadascuna d'elles i 1 suite de l'armador ( d'uns 50 metres quadrats) totes elles amb veranda. Són de doble ocupació, amb bany privat que consta de dutxa, lavabo i wàter. Dos llits baixos (convertible en llit de matrimoni), TV, reproductor de DVD, assecador per al cabell, nevera i espai ampli per guardar equipatge.

Coberta Sports
En aquest nivell trobem 8 cabines categoria Suite Classic d'aproximadament 26 metres quadrats amb veranda. Totes disposen de bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Dos llits baixos (convertibles en llit de matrimoni), nevera, assecador per al cabell, TV, reproductor de DVD, espai ampli per guardar equipatge.

Les zones comunes del vaixell en aquesta coberta, són el gimnàs, el bar, banyera amb hidromassatge, també el pont de comandament.

Coberta Club
En aquest nivell trobem 15 cabines dobles de la classe superior d'aproximadament 22 metres quadrats cadascuna d'ells amb amplis finestrals. Totes les cabines disposen de bany privat amb tots els serveis necessaris, nevera, assecador per al cabell, TV, reproductor de DVD.

En aquest nivell es troben la llibreria i un saló.

Coberta Oceanus
En aquest nivell trobem 6 cabines triples d'aproximadament 23 metres quadrats amb finestra, amb bany privat, dutxa, lavabo i wàter. Totes disposen de dos llits baixos, i un sofà llit,TV, reproductor de DVD, assecador per al cabell, nevera . A més també hi ha 12 cabines de la classe clàssic, amb les mateixes prestacions que les cabines triples.

En aquest nivell es troba el saló Oceanus.

Coberta Main
En aquest nivell trobem 5 cabines dobles d'aproximadament 19 metres quadrats amb ull de bou, amb bany privat, dutxa, lavabo i wàter. Totes disposen de dos llits baixos, i un sofà llit,TV, reproductor de DVD, assecador per al cabell, nevera.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |