Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Sea Adventurer

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de la Península Antàrtica. Passatge Drake, Shetland del Sud.
Sea Adventurer
Sea Adventurer El Sea Adventurer és un vaixell gairebé bessó al Lyubov Orlova. Va ser construït a l'antiga Iugoslàvia el 1975 i completament remodelat l'any 2006.

En aquests anys de servei, s'ha forjat una bona reputació en el món dels creuers polars. Totes les millores incorporades li proporcionen una bona comoditat i seguretat per a la navegació.

Va equipat amb llanxes zodiac per als desembarcaments, amb capacitat suficient per a tots els passatgers. Entre els serveis de bord, té dos bars i un punt permanent d'autoservei de cafè, te, i aigua mineral. A més compta amb les últimes tecnologies en telecomunicacions: correu electrònic, wireless i accés a internet.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1975
Reformat: 2006
Passatgers: 122
Cabines: 61
Tripulació: 72 persones
Calat: 4.72 metres
Eslora: 100,58 metres
Mànega: 16,31 metres
Velocitat: 12 nusos
Tones: 4.500
Motors: 2 dièsel MAN B & W
Potència: 2.640 CV. cada motor
Classificació per a la navegació en aigües polars: A-1

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
El Sea Adventurer (abans anomenat Clipper Adventurer) té capacitat per a 122 persones, en còmodes cabines distribuïdes en set categories diferents. Totes les cabines disposen de bany privat.

Totes les cabines disposen de llits baixos per facilitar la mobilitat (excepte les cabines triples que tenen un llit alt). També gaudeixen de vistes cap a l'exterior (finestres o ulls de bou, segons la categoria).

Per sobre de la coberta del capità tenim el pont de comandament del vaixell. A més, en aquesta zona elevada, disposem d'un bon lloc d'observació.

Coberta del Capità
En aquest nivell trobem 3 suites i 1 cabina deluxe. Totes elles són de doble ocupació, amb bany privat que consta de dutxa, lavabo i wàter. Dos llits baixos, TV i ampli espai per guardar l'equipatge. Aquestes cabines disposen a més de finestres, una de les quals es pot obrir.

A més dels allotjaments del capità i del cap de màquines, en aquesta coberta es troba també la infermeria i la biblioteca. A l'exterior disposem d'àmplies zones d'observació a proa i a popa del vaixell. A la popa s'emmagatzemen les llanxes zodiac utilitzades per als desembarcaments.

Coberta Superior
En aquest nivell trobem 4 cabines categoria deluxe i 5 cabines de categoria superior. Totes disposen de bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Dos llits baixos, espai ampli per desar l´equipatge i finestres.

Les zones comunes del vaixell més interessants es troben en aquesta coberta: menjador, sala de conferències i la sala d'estar club, on poder relaxar-se i prendre una copa mentre comenten els esdeveniments diaris.

Coberta Principal
En aquest nivell trobem la gran majoria de les cabines del vaixell. Hi ha 6 cabines triples que tenen dos llits baixos i una llitera alta, disposen d'ull de bou, altres 6 cabines dobles amb ull de bou i 18 cabines dobles amb doble finestra cadascuna. Totes les cabines disposen de bany privat amb tots els serveis necessaris.

Es troben també les zones d'embarcament a les zodiacs i un petit gimnàs on els que ho desitgin poden exercir.

Coberta inferior
En aquest nivell trobem 18 cabines dobles amb bany privat, dutxa, lavabo i wàter. Totes disposen de dos llits baixos i un ull de bou (no poden obrir-se).

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |