Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Plancius

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de l´Antàrtic
Plancius
El Plancius va començar les seves singladures el 1976 com vaixell oceanogràfic al servei de la Marina Reial Holandesa amb el nom de Hr. Ms Tydeman. El juny de 2004 van cessar les seves activitats al servei de la Marina.

Va entrar en servei per realitzar expedicions polars al juny de 2009.

La nau va ser renovada amb una molt correcta i càlida decoració.

El vaixell ofereix als passatgers un programa de qualitat per a l'observació de vida silvestre i d'exploració, pensat per passar el major temps possible en terra.

A part de les persones necessàries per al normal funcionament del vaixell, el servei es compon de 30 persones, de les quals 10 es dediquen a la neteja i manteniment de les cabines, 4 cuiners, sobrecàrrec i cambrer. Completen el staff de servei, un metge, cap d'expedició i 5 guies - conferenciants.

Per als nostres desembarcaments i excursions a llocs d'complicat accés, el vaixell està equipat amb 10 llanxes zòdiac que disposen de motors fora borda. Per facilitar l'embarcament a les llanxes, el vaixell disposa de dues passarel·les situades a la banda d'estribord, que converteixen aquesta maniobra en una activitat senzilla i accessible a tots els públics.

Viatgem en petits creuers d'expedició que permeten als passatgers gaudir de la vida silvestre i del paisatge per algunes de les costes més espectaculars i verges del món.

Com el nombre de participants és limitat entre 20 i 120 passatgers, aquests petits vaixells d'expedició poden oferir un ambient agradable i íntim.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1976
Reformat: 2009
Passatgers: 112
Cabines: 54
Tripulació: 45
Calat: 4,8 metres
Eslora: 89 metres
Mànega: 14,5 metres
Velocitat: 10 - 12 nusos.
Tones: 3.175 Tones
Motors: 3, dièsel
Classificació per a la navegació en aigües polars: A3

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
El vaixell disposa d'un restaurant - sala de conferències que es troba a la coberta 3 i un espaiós lloc d'observació (amb bar i biblioteca) a la coberta 5. La sala d'observació disposa de grans finestrals que ofereixen una vista panoràmica completa. A més compta amb àmplies zones exteriors per a l'observació (amb la possibilitat de caminar al voltant del vaixell a la coberta 3). Totes aquestes zones exteriors ens ofereixen excel·lents oportunitats per gaudir del paisatge i la vida salvatge.

Les cabines

Les cabines es distribueixen de la següent manera: 4 cabines triples, que consten de 1 llitera amb dos llits i un llit extra. 40 cabines dobles de 15 m² cadascuna i 10 cabines de categoria superior de 21 m², totes elles amb llits baixes, algunes d'elles amb dos llits individuals i altres amb un llit de matrimoni (queen bed).

Coberta 6:
Cabines classe superior
En aquest nivell trobem 5 cabines dobles de classe superior. Totes elles amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Totes les cabines disposen de llits de matrimoni (queen bed).

A més, en aquesta coberta hi ha l'oficina d'assistència i recepció del vaixell.

Coberta 5:
Cabines classe superior
En aquest nivell trobem 4 cabines dobles de classe superior. Totes elles amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Les cabines disposen de llit de matrimoni (queen bed) o bé de dos llits individuals.

En aquest nivell es troben situades la biblioteca i el bar. Disposa també de sala d'observació.

Coberta 4
Cabines classe superior
En aquest nivell trobem 1 cabina de classe superior. Compta amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Disposa de dos llits individuals.

Cabines dobles
En aquest nivell trobem 28 cabines dobles. Totes elles amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Les cabines disposen de llit de matrimoni (queen bed) o bé de dos llits individuals.

Coberta 3
Cabines dobles
En aquest nivell trobem 10 cabines dobles. Totes elles amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Les cabines disposen de llit de matrimoni (queen bed) o bé de dos llits individuals.

També hi ha la cuina, infermeria i el restaurant. El restaurant es converteix en àmplia sala de conferències.

Coberta 2
Cabines dobles
En aquest nivell trobem 2 cabines dobles. Ambdues amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Disposen de llit de matrimoni (queen bed).

Cabines triples
En aquest nivell hi ha les 4 cabines triples. Totes elles amb bany privat amb dutxa, lavabo i wàter. Disposen de llitera doble i un llit individual.

En aquesta coberta es troben les cabines de la tripulació, personal de servei i staff del vaixell.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |