Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Ocean Nova

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de l´Antàrtic
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de l´Antàrtic
Ocean Nova
L'Ocean Nova és un modern i confortable vaixell. Va ser construït a les drassanes Ørskov Shipyard a Frederikshavn, Dinamarca, el 1992 amb la finalitat de navegar pels gels dels mars de Groenlàndia. El seu casc reforçat és ideal per a un viatge d'expedició per aigües polars.

Completament reformat l'any 2006, moment en què se li afegeix el confortable i ampli saló panoràmic en la coberta Mirador. La sala de conferències compta amb tota la tecnologia necessària per realitzar presentacions. Entre altres millores, en la seva última reforma es van reformar els ulls de bou, fent-los més amplis.

En l'aspecte tècnic, el vaixell està dotat de les últimes tecnologies en matèria de navegació. Compta amb servei de mail / Internet i telèfon.

Es troba equipat amb pots tipus zodiac per realitzar els desembarcaments i els albiraments de vida salvatge. La plataforma d'embarcament a les llanxes zodiac és molt espaiosa, el que converteix aquesta maniobra en una senzilla operació.

Des de la temporada 2008 - 2009, l'Ocean Nova ha reduït el nombre de viatgers a només 68. La idea ha estat convertir-lo en un vaixell més lleuger i confortable.

Les principals característiques del vaixell
Any de contracció: 1992
Reformat: 2006
Passatgers: 68
Cabines: 37
Tripulació: 38
Calat: 3.7 metres.
Eslora: 73 metres.
Mànega: 11 metres.
Velocitat: 12 nusos.
Tones: 2.118
Motors: 2 dièsel de 2.000 CV cada un.
Classificació per a la navegació en aigües polars: 1B, EO.

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
L'Ocean Nova té una capacitat per a 68 passatgers acomodats en 37 confortables cabines totes amb bany privat i totes amb vista a l'exterior. Hi ha cabines individuals, dobles i triples. A més posseeix un saló galeria per presentacions i amb vista panoràmica, un espaiós menjador, bar, biblioteca, infermeria i una petita sala per a exercicis.

Coberta inferior
En aquesta coberta trobem el gimnàs i zona d'emmagatzematge del vaixell.

Coberta Principal
Tenim en aquest nivell l'accés a la plataforma d'embarcament i desembarcament. En proa es troba la infermeria del vaixell. En aquest nivell també hi ha les cabines de la tripulació i dels oficials.

Coberta Superior
En aquest nivell trobem les cabines triples (4) que tenen entre 13 i 14 metres quadrats, i les individuals (5) d'uns 8 metres quadrats. També hi ha 12 cabines dobles que oscil · len entre els 9 i els 10 metres quadrats. Totes les cabines disposen de bany privat. Tots els llits són baixos, excepte en les cabines triples, que el tercer llit és tipus llitera. També hi ha les cabines de l'staff (Líders de l'expedició), el restaurant i en la popa una zona per a l'observació.

Coberta Pont
Aquí trobem la resta de les cabines dobles (16).

A popa la sala d'estar i la biblioteca ens ofereixen espais on relaxar-nos i xerrar amb els nostres companys de viatge. En la proa es troba el pont de comandament, on sempre serem benvinguts per observar com maniobra el vaixell, o simplement per informar-nos de la posició d'aquest.

Coberta Mirador
Una àmplia zona d'observació a proa i després d'aquesta zona es troba l'auditori, àmplia sala on ens reunirem per escoltar conferències i informacions que ens seran útils al llarg del nostre viatge.

En aquesta coberta es troben les cabines de la tripulació, personal de servei i staff del vaixell.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |