Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Ocean Diamond

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell per la observació de vida silvestre i la exploració de l´Antàrtic, Ushuaia, Mar de Drake, Shetland del Sud i la Península Antàrtica
Ocean Diamond
Ocean Diamond L´ Ocean Diamond és un vaixell molt exclusiu, amb capacitat només per a 189 passatgers.

El vaixell ofereix nombroses comoditats. A bord trobarà agradables salons, un bar, el teatre-auditori, biblioteca i un petit saló de massatge. Gran amplitud en les cobertes exteriors per contemplar paisatges que mai abans haurà observat.

Els menjars són abundants, el servei és professional i amable, i l'ambient que es crea a bord és absolutament agradable.

La tripulació està sempre pendent d'oferir el millor servei, així com els líders de les expedicions, a més a bord viatja també un professional de la fotografia que li podrà assessorar i ajudar a fer les millors fotos.

Està equipat amb zodiacs i ofereix també la possibilitat de realitzar nombroses activitats d'aventura com càmping, caiac.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1986
Reformat: 2012
Passatgers: 189
Cabines: 101
Tripulació i staff: 144
Calat: 4,90 metres
Eslora: 124 metres
Mànega: 16 metres
Velocitat: 15 nusos
Motors: 2 Wichmann Engines
Potència: 7375 CV
Tones: 8.200
Motor: 2 Wichmann Engines, 7375 horsepower
Potència: 7.375 CV
Classificació per a la navegació en aigües polars: 1D

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Coberta d'Observació En aquesta coberta trobem 10 suites amb balcó, d'aproximadament de 30 metres quadrats, incloent el balcó. Té un llit doble o dos llits individuals, un gran finestral amb una porta corredissa de vidre que condueix a una terrassa privada. Bany privat amb banyera i dutxa.

Es troba també en aquesta coberta el saló per a l'observació i el bar.

Coberta del Capità
Trobem 12 cabines dobles entre 19 i 17 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un finestral. Bany privat amb banyera i dutxa.
4 cabines individuals de 19 metres quadrats, tenen un llit doble i un finestral amb la vista parcialment obstruïda. Bany privat amb banyera i dutxa.
També hi han 8 cabines dobles de 19 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un finestral amb la vista parcialment obstruïda. Bany privat amb banyera i dutxa.

S'ubica també el pont de comandament, així com el gimnàs, i en popa hi ha la piscina.

Coberta Upper
Trobem 16 cabines dobles entre 19 i 17 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un finestral. Bany privat amb banyera i dutxa.
També 3 cabines dobles de 19 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un finestral amb la vista parcialment obstruïda. Bany privat amb banyera i dutxa.

Aquí hi ha el teatre-auditori i la biblioteca.

Coberta Main
Trobem 10 suites dobles entre 19 i 17 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un ampli finestral. Bany privat amb banyera i dutxa.
També hi han 17 cabines dobles entre 19 i 17 metres quadrats, tenen un llit doble o dos llits individuals i un finestral. Bany privat amb banyera i dutxa.

Es troba la recepció del vaixell, la botiga i un saló a la popa.

Coberta Lower
15 cabines individuals de 19 metres quadrats, tenen un llit doble i dos ulls de bou. Bany privat amb banyera i dutxa.
6 cabines triples, d'aproximadament 19 metres quadrats, tenen dos llits individuals i un llit superior, dos ulls de bou (Nota: cabina 332 té tres llits individuals). Bany privat amb banyera i dutxa.

Tenim el restaurant, l'Spa i la sala de massatges.

Totes les cabines tenen: armaris, calaixos, TV de pantalla plana, reproductor de DVD, control individual de temperatura, caixa forta, nevera, connexió telefònica via satèl·lit i assecador per al cabell. Les cabines dobles tenen un llit de matrimoni o dos llits individuals, les triples són idèntiques a les dobles, amb un tercer llit tipus llitera desplegable.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |