Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

50 Years of Victory

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
viatges per la Terra de l'Emperador Francesc Josep, Hèlsinki, Finlàndia, Murmansk, L'Oceà Àrtic i Franz Josef Land.
50 Years of Victory
Hi ha una única manera de navegar pel Pol Nord i és a bord del vaixell d'expedició més potent, sofisticat i ràpid del món: el 50 Years of Victory.

Cap altre vaixell pot comparar-se amb ell. És difícil escriure sobre el 50 Years of Victory sense nomenar la seva impressionant mida i potència. Més llarg que un camp de futbol, el 50 Years of Victory compta amb dos reactors nuclears que generen 75.000 cavalls de potència, 3 vegades la potència de qualsevol altre vaixell de passatgers d'avui dia.

El casc del vaixell és únic entre els de la seva classe. A una velocitat de 20 nusos, navega sense dificultat entre capes de gel de diversos metres de gruix. Presenciar aquesta meravella des de l'helicòpter, el pont o les cobertes, deixa a qualsevol sense alè.

Els menjars són abundants, el servei és professional i amable, i l'ambient que es crea a bord és agradable.

La tripulació està sempre pendent d'oferir el millor servei i ens aniran il · lustrant sobre els diferents tipus de gel, la navegació en mars gelats, com està afectant el canvi climàtic a l'Àrtic.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1989
Reformat: 2007
Passatgers: 128
Cabines: 66
Tripulació: 140
Calat: 11,08 metres
Eslora: 117,4 metres
Mànega: 30 metres
Puntal: 17,2 metres
Velocitat: 21,4 nusos.
Tones: 25.840
Propulsió: 2 reactors nuclears (75.000 CV)
Classificació per a la navegació en aigües polars: L1 (la classificació màxima possible)

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
A bord trobarem una piscina climatitzada, sauna, gimnàs, pista de voleibol i un auditori. La biblioteca del vaixell està proveïda de llibres i DVD.

A la coberta 3 es troba la cabina del capità i en la immediatament inferior hi ha dues zones de bar que disposen d'un saló adjacent. La biblioteca, sala de massatge i una petita botiga on adquirir els objectes de primera necessitat.

A la coberta principal hi trobem la recepció i el restaurant. També hi ha la infermeria del vaixell i una pista per a la pràctica del voleibol. A popa del vaixell disposem de la zona d'aterratge de l'helicòpter. Propers a aquesta es troben els llocs d'emmagatzematge del material utilitzat en els desembarcaments.

Les cabines

Suite Arktika
Ampli dormitori i sala d'estar. Llit de matrimoni al dormitori i sofà-llit a la sala. Bany privat amb banyera i dutxa. A més té una cafetera, TV i reproductor de DVD 's. Disposa de caixa de seguretat. Diàriament diegustará de fruita fresca, begudes i snacks.

Suite Victory
Dormitori i sala d'estar. Llit de matrimoni al dormitori i sofà-llit a la sala. Bany privat amb banyera i dutxa. A més té una cafetera, TV i reproductor de DVD. Disposa de caixa de seguretat.

Suite
Dormitori i sala d'estar. Llit al dormitori i sofà-llit a la sala. Bany privat amb banyera i dutxa. A més té una cafetera, TV i reproductor de DVD 's. Disposa de caixa de seguretat.

Minisuite
Compta amb una sala d'estar amb un sofà-llit en un ambient separat de l'altre llit. Bany privat amb dutxa. TV i reproductor de DVD.

Doble Standard
Disposa d'un llit i un sofà-llit. Bany privat amb dutxa. TV i reproductor de DVD.

Totes les cabines i suites són exteriors amb bany privat, finestres abatibles, televisió de circuit tancat, escriptori, assecador de cabell i armari.

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |