Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Wilderness Explorer

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
En el vaixell Wilderness Explorer tenim garantida l'observació de la rica fauna silvestre que existeix en les costes del sud-est d'Alaska.
Wilderness Explorer
Aquest acollidor vaixell pot explorar els racons més espectaculars de la natura allà per on navega. El seu calat i el disseny del casc permeten un fàcil accés per estrets passatges i pot arribar fins majestuoses glaceres. El que pràcticament tenim garantida l'observació de la rica fauna silvestre que existeix en les costes del sud-est d'Alaska.

Al llarg del creuer s'anirà familiaritzant amb l'equip, la tripulació i la resta de passatgers. Depenent d'on estem i el que estiguem fent en un dia qualsevol, hi ha xerrades informatives a la coberta o al saló, sobre el medi ambient, la fauna, la història i la cultura de la regió. Experts locals són convidats sovint a bord al llarg del creuer perquè puguin preguntar qualsevol dubte que tinguin.

Tant els espais públics i privats estan plens de comoditats especials que ofereixen una estada confortable i agradable.

Cada dia inclou, un esmorzar amb fruita fresca, pastissos, pans fets a bord, i altres plats. Per menjar des de amanides de pasta i entrepans, fins sopes casolanes i plats ètnics. Els sopars ofereixen una selecció de plats principals, incloent peix, marisc fresc i carns.

La majoria de les activitats estan incloses perquè és important sortir i explorar la natura, fer senderisme pel bosc, caminar sobre una glacera, remar en caiac per una cala aïllada o fer una passejada per descobrir la costa i la vida silvestre.

Amb tres dies dedicat a explorar l'interior de parc nacional Glacier Bay. Un guarda forestal del Parc Nacional romandrà a bord del vaixell durant els tres dies per explicar la història del territori, la cultura, la geografia, la flora i la fauna. Altres àrees que explorarem inclouen Icy Strait, Illa Chichagof i l'Estret del Perill.


Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1976
Renovat: 2012
Passatgers: 76
Cabines: 38
Tripulants: 27
Eslora: 57 m
Mànega: 12 m
Velocitat: 10 nusos


Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Tres cobertes són accessibles als passatgers. La coberta sol té un jacuzzi, sauna, gimnàs i la plataforma d'observació. A bord hi ha caiacs, taules de pàdel, llanxes inflables, bastons de senderisme, catifes per practicar el ioga.
A bord hi ha tres categories de cabines. Navigator, Trailblazer i Pathfinder que poden ser individuals o dobles.

Cabines Explorer

Dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Cabines Pathfinder

Llit de matrimoni o dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Cabines Traiblazer

Llit de matrimoni o dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Comú a totes les cabines: Serveis privats (dutxa-lavabo i WC) pantalla plana TV / DVD i connexió per a iPod. Totes les cabines tenen un finestral.br/>

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |