Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Wilderness Adventurer

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
En el vaixell Wilderness Adventurer tenim garantida l'observació de la rica fauna silvestre que existeix en les costes del sud-est d'Alaska.
Wilderness Adventurer
Aquest acollidor vaixell pot explorar els racons més espectaculars de la natura allà per on navega. El seu calat i el disseny del casc permeten un fàcil accés per estrets passatges i pot arribar fins a majestuoses glaceres. El que pràcticament tenim garantida l'observació de la rica fauna silvestre que existeix en les costes del sud-est d'Alaska.

Al llarg del creuer s'anirà familiaritzant amb l'equip, la tripulació i la resta de passatgers. Depenent d'on estem i el que estiguem fent en un dia qualsevol, hi ha xerrades informatives a la coberta o al saló, sobre el medi ambient, la fauna, la història i la cultura de la regió. Experts locals són convidats sovint a bord al llarg del creuer perquè puguin preguntar qualsevol dubte que tinguin.

Tant els espais públics i privats estan plens de comoditats especials que ofereixen una estada confortable i agradable.

Cada dia inclou, un esmorzar amb fruita fresca, pastissos, pans fets a bord, i altres plats. Per menjar des de amanides de pasta i entrepans, fins sopes casolanes i plats ètnics. Els sopars ofereixen una selecció de plats principals, incloent peix, marisc fresc i carns.

Reformat a principis de 2011, pot allotjar fins a 60 passatgers a bord. Relaxeu-vos al saló principal, que evoca l'estil d'un National Park Lodge, prengui un refresc al pub o simplement contemplant el paisatge i la vida silvestre des de la coberta del vaixell.


Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1984
Renovat: 2011
Passatgers: 60
Cabines: 30
Tripulació: 25
Calat: 2 m
Eslora: 47,55 m
Mànega: 11,58 m
Velocitat: 10 nusos


Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Tres cobertes són accessibles als passatgers. La coberta sol té un jacuzzi, sauna, gimnàs i la plataforma d'observació. A bord hi ha caiacs, taules de pàdel, llanxes inflables, bastons de senderisme, catifes per practicar el ioga.

Hi ha instal·lats hidròfons per escoltar els sons per sota de la superfície, també hi ha un sistema de càmeres sota l'aigua, per projectar el fons marí en els televisors de les seves cabines o al mateix saló.

A bord hi ha tres categories de cabines. Navigator, Trailblazer i Pathfinder que poden ser individuals o dobles.

Cabines Pathfinder

Dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Cabines Traiblazerr

Llit de matrimoni o dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Cabines Navigator

Llit de matrimoni o dos llits baixos, finestra, bany privat amb dutxa.

Comú a totes les cabines: Serveis privats (dutxa-lavabo i WC) pantalla plana TV / DVD i connexió per a iPod. Totes les cabines tenen un finestral.br/>

Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |