Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Star Clipper

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
vaixell Star Clipper. Aquests velers són moderns vaixells de creuer en tots els sentits de la paraula
Star Clipper
Aquests velers, construïts segons la més pura tradició, reflecteixen l'orgull del llegat mariner en cada centímetre quadrat.

A bord descobriran la navegació d'altres temps, on la tradició del passat s'uneix agradablement al modernisme del present. Aquests velers són moderns vaixells de creuer en tots els sentits de la paraula, creats especialment per a passatgers que agraden del confort, les tradicions i de l'emblemàtic encant de la navegació a vela.

Les cabines són espaioses i també ho són les cobertes, realitzades en fusta de teca, on és possible deixar-se portar pel dolce fare niente o bé dedicar-se a alguna de les activitats que li seran proposades a bord.

En l'acollidor restaurant, podrà degustar uns menjars meticulosament seleccionats i elaborats, en bar Tropical i Piano bar prendre un refresc mentre entaula conversa amb la resta de passatgers, també pot relaxar llegint un llibre a la biblioteca d'estil anglès. En fi, a bord tot reflexa l'encant de la navegació tradicional que es veu reforçat amb l'amabilitat i l'entusiasme d'oficials i tripulació.

Gràcies a un menú internacional, que incorpora plats de gairebé de tots els racons del món, els mestres cuiners fan dels àpats a bord una meravellosa aventura culinària.


Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 1992
Nombre de passatgers: 170
Tripulació: 70
Eslora: 115,5 m
Mànega: 15 m
Calat: 5,6 m
Nombre de pals: 4
Nombre de veles: 36
Superfície de les veles: 3.365 metres quadrats
Altura dels pals: 68,8 metres
Tones: 2.298

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Totes les cabines són confortables, pràctiques i concebudes en un estil càlidament nàutic. Totes tenen bany privat. A cada cabina trobaran un assecador de cabells, una caixa forta i un telèfon directe. Les cabines exteriors disposen d'un televisor. A més les cabines de categoria 1 i les de luxe disposen de minibar i de hidromassatge.

Els dos velers disposen de 85 cabines, d'aquestes n'hi ha 6 que són interiors (4 de categoria 6 i 2 de categoria 5). Del total de les cabines hi ha 12 que poden ser cabines triples.

Les dues piscines es troben a la coberta Sol Just a la coberta inferior trobareu el Piano Bar i la biblioteca. Al pont Clipper hi ha el restaurant, sala de conferències i l'oficina del sobrecàrrec.

Suite Del Armador
22 m2. - Cabina exterior de gran luxe. Es troba situada a popa del vaixell en el pont Clipper. Disposa de llit de matrimoni, minibar / nevera, bany de marbre amb hidromassatge.

Categoria 1
14,5 m2. - Cabina de luxe, situades a la coberta Sol o Principal, disposa de llit de matrimoni, minibar, bany amb hidromassatge. Accés directe a coberta.

Categoria 2
12 m2. - Gran cabina exterior, situades a la coberta Clipper, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 3
11 m2. - Cabina exterior, situades a la coberta Clipper o Commodore, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 4
11 m2. - Cabina exterior, situades a la coberta Commodore, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 5
11 m2. - Cabina exterior, situades a la coberta Clipper o Commodore, de doble o triple ocupació (segons disponibilitat). Compta amb llit gran o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 6
8 m2. - Cabines interiors situades en la coberta Comodoro. Estan proveïdes de lliteres. Disposen de bany amb dutxa.

A bord del Star Clipper i Star Flyer la tensió elèctrica és de 220 volts i les preses són de tipus europeu (rodones de dues potes).


Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |