Consulteu les novetats, ofertes i actualitzacions
d'aquesta web visitant la nostra pàgina de
contacteu
webs amigues |
vaixells polars |
trens de luxe |
petits creuers |
qui som |
home |
español
Petits Creuers
Trens de Luxe
Vaixells Polars

Royal Clipper

Descripció del Vaixell
Calendari i Preus
Vaixell Royal Clipper. Creuers per la Mediterrània, Sicila, Sorrento i Costa Amalfitana. Italia.
Vaixell Royal Clipper. Creuers per la Mediterrània, Sicila, Sorrento i Costa Amalfitana. Italia.
Suites de Luxe i cabines categoria 1
Vaixell Royal Clipper. Creuers per la Mediterrània, Sicila, Sorrento i Costa Amalfitana. Italia.
Categories 2 a 5
Royal Clipper
Royal Clipper El Royal Clipper té l'honor de ser el veler més gran del món, i l'únic amb cinc pals.

Coneixeran la grandesa, l'aventura i la tradició de la navegació a vela, quan un cop a bord vegin com despleguen les veles per navegar silenciosa i elegantment posant rumb al pròxim port d'escala.

Els seus 1.800 metres quadrats de cobertes i les seves tres piscines creen un ambient a l'aire lliure realment espaiós.

Els espais interiors són també espectaculars. Un atri de tres nivells difon la llum del sol a l'acollidor restaurant on hi podrà degustar uns menjars meticulosament seleccionades i elaborades.

Una plataforma es situa a nivell del mar per accedir directament a la pràctica dels esports nàutics o per practicar submarinisme. Punt fort del veler és la Captain Nemo Lounge, sala única en el seu gènere, aquí trobem el lloc ideal per cuidar el nostre cos i a través dels ulls de bou observar el fons marí!

Gràcies a un menú internacional, que incorpora plats de gairebé tots els racons del món, els mestres cuiners fan els àpats a bord una meravellosa aventura culinària.

Les principals característiques del vaixell
Any de construcció: 2000
Nombre de passatgers: 227
Tripulació: 106
Eslora: 134 m
Mànega: 16,5 m
Calat: 5,6 m
Nombre de pals: 5
Nombre de veles: 42
Superfície de les veles: 5.000 metres quadrats
Altura dels pals: 54 m
Tones: 5.000

Descripció de les cabines i zones comuns en el vaixell
Totes les cabines són confortables, pràctiques i concebudes en un estil càlidament nàutic. Totes tenen bany privat. A cada cabina trobaran un assecador de cabells, una caixa forta i un telèfon directe. Les cabines exteriors disposen d'un televisor. A més les cabines de categoria 1 i les de Luxe disposen de minibar i de hidromassatge.

El veler disposa de 2 suites del propietari i 14 suites de luxe amb balcó privat. A més disposa de 92 cabines exteriors de diferents categories i 10 cabines interiors de categoria 6.

A la coberta Sol, es troben les tres piscines del vaixell, a més el pont de comandament. A la coberta principal, trobem la biblioteca, el piano bar i a la proa un agradable saló per a l'observació i en la coberta inferior del Royal Clipper, tenim el restaurant i l'espectacular Captain Nemo Lounge, així com l'accés a les plataformes per als desembarcaments i l'accés per practicar els esports nàutics.

Les cabines


Suite Del Armador
40 m2. - Cabines exteriors de gran luxe. Es troben situades a popa del vaixell en el pont Clipper. Disposen de llit de matrimoni, minibar / nevera, bany de marbre amb hidromassatge.

Suite De Luxe
21 m2. - Suites de luxe. Es troben situades a la coberta Principal. Disposen d'un balcó privat que dóna a l'exterior de la coberta. Consten de llit de matrimoni, minibar / nevera, bany de marbre amb hidromassatge.

Categoria 1
14,5 m2.-Cabina de luxe, disposa de llit de matrimoni, minibar, bany amb hidromassatge. Accés directe a la coberta principal.

Categoria 2
13,5 m2. - Gran cabina exterior, situades a la coberta Clipper, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 3
13,5 m2. - Cabina exterior, situades a les cobertes Clipper i Commodore, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 4
13,5 m2. - Cabina exterior, situades a les cobertes Clipper i Commodore, d'ocupació doble o triple (segons disponibilitat). Llit de matrimoni o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 5
11 m2. - Cabina exterior de doble o triple ocupació (consultar disponibilitat), situades a la coberta Commodore. Compta amb llit gran o dos llits individuals i bany amb dutxa.

Categoria 6
10 m2. - Cabines interiors situades en la coberta Clipper. Estan proveïdes de lliteres. Disposen de bany amb dutxa.

A bord del Royal Clipper la tensió elèctrica és de 220 volts i les preses són de tipus europeu (rodones de dues potes).


Per veure el plànol de les cobertes i cabines cliqueu aquí
avís legal
condicions generals |
Senyors Passatgers GC 928. C/ Provença 281, 2n 7a. 08037 Barcelona. Tfn: 932 157 320 info@senyorspassatgers.cat |